O-adviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Moerdijk
Reacties
1
Bekeken
391
Status
Gesloten
Referentie
BCRWB13706

Omschrijving

In Moerdijk is meer mogelijk. Als grootste gemeente van Noord-Brabant qua oppervlakte biedt Moerdijk voldoende ruimte voor een goede balans tussen wonen, werken en recreëren. De 11 kernen, het havengebied en het grote industriegebied, maar ook de parel Willemstad geven inhoud aan de diversiteit van de gemeente. Dit vraagt een resultaatgerichte en flexibele organisatie waar de medewerkers vanuit hun kernwaarden de taken invullen. Momenteel staan er diverse onderwerpen op de rol voor de naaste toekomst. Zo kunnen genoemd worden, het Strategische Personeel Plan, de vertaling van de intentie tot besluitvorming over een implementatie van het HR-21 systeem, de digitalisering, een aanpassing van het gemeentehuis, maar natuurlijk ook de verdere transitie van het
Sociaal Domein en de voorbereiding van de invoering van de Omgevingswet. Hierbij zal op de onderwerpen in het Concern Ontwikkeling Programma een focus worden toegepast.
Deze bestuurlijke en ambtelijke ambitie vraagt om een interim O-adviseur die het DT/MT adviseert en begeleidt. De afdeling Bedrijfsvoering (team Advies en Administratie) is voor de periode van maximaal 9 maanden op zoek naar een: (ervaren) O-adviseur m/v 24 uur per week, 9 maanden, met 3 vaste dagen.

Wat worden je belangrijkste werkzaamheden?
Als O-adviseur adviseer en begeleid je het DT/MT, zowel gevraagd als ongevraagd over de doorontwikkeling van de organisatie. Je bereidt de besluitvorming voor, maakt het stappenplan, implementeert en bent projectleider van de invoering van het HR-21 systeem in de organisatie wat uiterlijk in de tweede helft van 2016 zijn beslag krijgt. Je vertaalt de ambitie van het college/DT in een bijgesteld functieboek. Je stuurt op de inhoud van de strategische /HRM trajecten in overleg met het afdelingshoofd Bedrijfsvoering, die het HR-cluster organisatorisch aanstuurt. Je schrijft zelf op excellente wijze de strategische notities.
Je brengt het DT in positie en draagt zorg voor kennis- en informatieoverdracht. Hierbij heb je zowel oog voor de belangen van de organisatie, als voor de belangen van de medewerkers.

Wat vragen we van je?
 Je hebt veel gemeentelijke ervaring met soortgelijke organisatorische ontwikkelingen;
 je kunt schakelen tussen verschillende strategische organisatorische HRM beleidsterreinen;
 je bent creatief, flexibel in je denken en kunt goed plannen;
 je bent sparringpartner van het DT;
 je hebt bewezen kwaliteiten van een projectleider implementatie HR 21 systeem
 je hebt bewezen kwaliteiten om een doorontwikkeling van de organisatie te kantelen naar een resultaatgerichte, flexibele netwerkorganisatie;
 je hebt een resultaatgerichte houding en bent communicatief sterk;
 je bent in staat om probleemstellingen en vragen helder te krijgen en te analyseren, en hier besluitvaardig en daadkrachtig op te reageren;
 je bent in staat om een gekozen beleidsrichting op excellente wijze schriftelijk te vertalen voor advisering naar DT/MT en college.

Wie ben jij als O-adviseur ?

Jij bent/hebt

 authentiek; geen ja-knikker
 resultaatgericht
 slagvaardig en creatief
 goed in samenwerking
 gemeentelijke ervaringen in benoemde O/HRM ontwikkelingen
 coach/spiegelen met directie

Wat bieden we je?

Wij bieden

 Een tijdelijke functie voor maximaal 9 maanden;
 Start opdracht in november 2015;
 Het opdrachtgeverschap ligt bij de directeur Bedrijf;
 Voor 24 uren per week vertaald naar 3 vaste werkdagen:

Aanvraag selectiecriteria
Ruime gemeentelijke ervaring: * als Projectleider, bij voorbereieindg tot besluitvorming, implementatie en invoering van HR21 systeem. * in het begeleiden van de doorontwikkeling van de organisatie.
HBO + / academisch
Competenties, resultaatgericht creatief samenwerking schriftelijke en mondelingen communicatie
Referenties, ja, op invoering HR21 en begeleiden organisatieontwikkeling.

Startdatum 1-11-2015
Einddatum 31-7-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 24

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    23-10-2015 14:31
    Plaats
    BUSSUM

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten