2 FTE Projectmanager

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Delft en Maastricht
Reacties
3
Bekeken
683
Status
Gesloten
Referentie
1182

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2515 opdrachten

Omschrijving

Rol :2 FTE Projectmanager

Werkniveau

Senior

Locatie

Delft en Maastricht

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

15-02-2016

Aantal uren per week

Zie extra informatie

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

26-10-2015

PROJECTINFORMATIE

Als projectmanager (SVM & VM) ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de koers van de afdeling binnen de directie IGA.. Jij staat aan de lat voor de realisatie van de doelen, producten en diensten van deze afdeling binnen de grenzen van budget en tijd. Hiermee draag je bij aan de gewenste doelstellingen en positionering van Rijkswaterstaat. Daarbij stel je de klant centraal en verbind je in- en externe partijen op tactisch niveau.

Omdat betrouwbare gegevens de basis vormen voor sturing en beslissingen van binnen RWS, ligt een grote uitdaging in het nauw laten aansluiten van het IV proces met de andere processen. De directie IGA draagt daar enerzijds aan bij door het opstellen en toepassen van kaders, ook voor het inwinnen van gegevens door andere dienstonderdelen van RWS. Anderzijds is het verbeteren en uniformeren van instrumenten voor het inwinnen, analyseren en registreren van gegevens, binnen heel Rijkswaterstaat essentieel.

Je zorgt dat de IV producten en –diensten van de afdeling worden gerealiseerd. Je geeft op deze processen inhoudelijk sturing. Bovendien bewaak je de kwaliteit en voortgang van wat er gerealiseerd moet worden. Je vertaalt tactische RWS-kaders naar operationalisering voor de afdeling, stelt IV-jaarplannen en een meerjarenperspectief op en levert verantwoordings- en stuurinformatie. De strategische Rijkswaterstaat-kaders vertaal je naar visie en uitvoeringslijnen voor de afdeling en voor het meerjarenperspectief. Als projectmanager lever je een wezenlijke, inhoudelijke bijdrage aan adviezen over de strategie van de directie, het organisatie-onderdeel en het werkproces. De in- en externe omgeving beïnvloed je pro actief en je draagt het gewenste imago van RWS consistent uit.

Als projectmanager ben je tevens verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van mens en middelen en deze goed op elkaar te laten afstemmen in relatie met de verder implementatie van directie- en afdelingskoers. Je bent hierin de verbindende spil tussen hen en het management- en directieteam en je stimuleert binnen de afdeling het belang van 'één Rijkswaterstaat'.
De afdeling RDD SVM VM bestaat uit ca. 25 fte en een aantal externe medewerkers ten behoeve van programma’s en projecten.
De afdeling staat voor een veranderopgave, de productiewerkzaamheden uitbesteed en zijn we gestart met de implementatie van het IPM model.

Samen met anderen
Als projectmanager werk je samen met het MT aan de doelen van de directie IGA: ‘onbetwiste data’ en effectieve en efficiënte inwinprocessen om daarmee te voldoen aan de vraag vanuit de andere primaire processen van RWS.
Je draagt bij aan de ontwikkeling van visie en strategie van IGA en vertaalt deze naar doelstellingen, werkwijze en implementatie voor jouw afdeling en stelt waar nodig (meerjaren-)plannen op. Je speelt daarbij flexibel in op een veranderende omgeving. De in- en externe omgeving beïnvloed je pro actief en je draagt het gewenste imago van RWS consistent uit.

Elke dag beter
Je initieert met behulp van KR8 veranderingen en verbeteringen in het werk en voert deze door. Je vervult daarbij de rol van verandermanager. Zo werk je met je
afdeling toe naar een organisatie waarin optimale effectiviteit (klantwaarde),
efficiency in de werkprocessen en realisatie van producten en diensten voorop
staan. Met jouw houding en gedrag geef je het goede voorbeeld met het oog op
onze kernwaarden RADIO-V en KR8-leiderschap.

Je bent gespitst op innovaties en verbetermogelijkheden binnen het vakgebied en
stimuleert je medewerkers om deze op te pakken.

EXTRA INFORMATIE

Incidenteel is het mogelijk dat de kandidaat elders zijn werkzaamheden dient uit te voeren.

Het maximaal aantal uren voor deze opdracht bedraagt 384 uur.

Eis

Deze plek dient ingevuld te worden door twee personen; één persoon voor
drie dagen en één persoon voor één dag (totaal 32 uur / 4 dagen).

 • Drie dagen: Projectmanagement informatievoorziening + aansturing afdeling

te Maastricht

 • Één dag: Managementdrives te Delft

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  23-10-2015 12:18
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-10-2015 13:00
  Plaats
  Beets

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-10-2015 13:38
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten