Analist/Ontwerper Processen en Informatievoorziening

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten
Referentie
30151330

Omschrijving

Analist/Ontwerper Processen en Informatievoorziening

Profielschets

Als Analist/Ontwerper Processen en IV binnen projecten geeft je samen met de collega's van het projectteam inhoudelijk vorm aan het project. Het gaat daarbij met name om het actualiseren en verder uitwerken van ontwerpen en plannen, die de inhoudelijke basis leggen voor de realisatie-, test- en acceptatiefase van het project en de overdracht aan de beheerpartijen, na Go Live.
 
De Analist/Ontwerper wordt ingezet op het project voor de implementatie van het Research Information System.
 

Profiel

Je hebt minimaal een werk- en denkniveau op HBO via een opleiding bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of bestuurlijke informatiekunde. Daarnaast heb je minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van informatievoorziening, met name werkzaamheden gerelateerd aan analise en ontwerp van processen, gegevens, functionaliteiten, met affiniteit met applicatie-integratie en informatiebeveiliging.
Je hebt rollen ingevuld van analist/ontwerper op projectniveau en beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent in staat de brug te slaan tussen projectkaders en de ontwerpen en plannen om tot realisatie te komen via projecten.
Kennis van methodes en standaarden op het gebied van proces- en gegevens- en systeemontwerp (zoals BMPN, UML, ERD/NIAM) en het kunnen toepassen van dergelijke methodes en standaarden worden als een voorwaarde gezien.
 
Je bent een communicatieve professional (mondeling, schriftelijk), proactief, kunt uitstekend samenwerken en je bent in staat om in projectverband overtuigend te acteren. Het nauwgezet uitwerken van een consistente basisset van ontwerpen en plannen, bruikbaar binnen een projectteam, is een herkenbare kwaliteit in jouw werk.
Voor de uitvoering van de opdracht is meerjarige ervaring als analist/ontwerper een must, waarbij ervaring als Solution Architect een pre is.
Ervaring in de Hoger Onderwijs-sector is bijzonder welkom. Gezien het internationale karakter van de universiteit en de samenwerking met een buitenlandse leverancier is een goede beheersing van de Engelse taal, naast het Nederlands, een sterke pre.
 
Voor de rol van Analist/Ontwerper op project-niveau is het verder een sterke pre als je affiniteit of ervaring hebt met aandachtsgebieden van de ICT-architecten en ontwikkelaars (m.n. rond applicatie-integratie, als dan niet met SaaS-oplossingen) en met informatiebeveiligings-aspecten.
 

Taken

Invullen van de rol van Analist/Ontwerper voor processen en informatievoorziening binnen het implementatieproject (Research Information System-RIS), werkend binnen de geldende projectkaders (PID, PSA).
Uitwerken en actualiseren van ontwerpen en plannen, die bruikbaar zijn voor de projectleden (ontwikkelaars, testers, acceptanten), ter implementatie van het RIS.

Inschrijver dient onderstaand aan te geven op welke gebieden de kandidaat verschillende certificaten heeft. Deze certificaten zullen na succesvolle voorselecte tijdens het gesprek worden beoordeeld.
BPMN
UML en/of ERD/NIAM
 

Gevraagde inzet

Aantal uren per week

4 dagen per week, met enige flexibiliteit van inzet per week

Einde inzet

in eerste instantie tot 20 dec 2015

Contract tussentijds opzegbaar

ja, met een wederzijdse opzegtermijn van minimaal 4 werkweken

Optie op verlenging

ja

Start zo snel mogelijk
 
De aanbieder dient rekening te houden met interview rondes op 4 november 2015 van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Heb jij interesse? Stuur dan je CV, motivatie, tarief en beschikbaarheiddatum.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten