Implementatiemanager Organisatie/Architect

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
395
Status
Gesloten
Referentie
1184

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Implementatiemanager Organisatie/Architect

Situatieschets organisatie

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De organisatie zorgt voor betrouwbare levering van persoonsgegevens en reisdocumenten.

Het beheer van de Gemeenschappelijke Basis Administratie GBA (die op termijn zal worden vervangen door de Basis Registratie Personen, BRP), het Burgerservicenummer (BSN) en het reisdocumentenstelsel is bij RvIG ondergebracht.

RvIG vervult een spilfunctie in de samenwerking met betrokken overheidsorganisaties en koepelorganisaties en functioneert als de beheerorganisatie voor de identiteitsinfrastructuur. Het is een werkveld dat zowel beleidsmatig en technisch sterk in beweging is. Bij RvIG werken ruim 80 medewerkers in de afdelingen Stelselkennis en Innovatie, Informatie voorziening en Beheer, ICT Regie en Beheer en overige ondersteunende afdelingen. Zie voor overige informatie: rvig

Situatieschets opdracht

Voor het vervullen van de functie van ICT Infrastructuur architect komt RvIG graag in contact met een geschikte kandidaat, die over veel actuele kennis van basisregistraties, stelselapplicaties en ontwikkelingen daarbinnen beschikt. Daarnaast is de kandidaat goed op de hoogte van de infrastructuur die wordt gebruikt om de stelselgegevens bij te werken. Als succesvolle kandidaat wordt van je verwacht dat je in lijn met de RvIG architectuurprincipes adviezen uitbrengt over de ICT architectuur. Je werkt in een klein team van architecten en ondersteunt de RvIG ICT architecten bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Je zult een bijdrage leveren aan projecten op het gebied van vernieuwing van (complexe) software componenten en infrastructuur binnen de identiteitsketen van de overheid alsmede de systemen ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van RvIG. Bij projecten fungeert de ICT architect als de brug tussen de ICT organisatie en zijn leveranciers en je borgt je opgedane kennis.

Gevraagd

RvIG zoek een zeer ervaren architect die op afroep 1 dag in de week het architecten team kan ondersteunen en zijn kennis rond de stelsels en de infrastructuur kan overbrengen. De opdracht behelst maxiimaal 13 weken a 8 uur is 104 uur in de periode 1 november 2015 tot 1 februari 2016.

De kandidaten dienen te beschikken over de volgende kennis en ervaring

Functie eisen

· Wetenschappelijk werk- en denkniveau;
· Ervaren in (keten) business en IT uitlijning, inzicht en ervaring in het aansluiten van bedrijfsdoelstellingen met IT alternatieven;
· Brede kennis en ervaring met Basisregistraties, in het bijzonder met de basisregistratie personen (minimaal 3 jaar);
· Brede en actuele software productkennis;
· Brede en actuele infrastructuur productkennis waaronder virtualisatie technieken, storage, datacenter netwerk architecturen en middleware;
· Kennis en ervaring bij meerdere organisatiedomeinen;
· Kennis en ervaring met software en infrastructuurontwerpen;
· Kennis van diverse vormen van elektronische gegevensuitwisseling en berichtenverkeer;
· Kennis en ervaring met frameworks voor de vastlegging van organisatiebrede architecturen en het werken met gestructureerde vastlegging in repositories, bij voorkeur ARIS.
· Kennis en ervaring met frameworks voor de vastlegging van organisatiebrede architecturen en het werken met gestructureerde vastlegging in repositories, bij voorkeur Aris.

De kandidaat dient te beschikken over de volgende vaardigheden

Competenties

· Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
· Organisatie vermogen;
· Politiek-bestuurlijke sensitiviteit;
· Organisatiesensitiviteit;
· Enthousiasme;
· Overtuigingskracht;
· Geen negen-tot-vijf-mentaliteit.

Bijzonderheden

Volledigheidshalve wijzen wij u erop dat voor het vervullen van de functie een veiligheidsonderzoek naar de geselecteerde kandidaat kan plaatsvinden.

Hij/zij is in het bezit van een eigen laptop en heeft mobiele telefoonvoorzieningen die ingezet kunnen worden t.b.v. RvIG.

Bijzonderheden

Duur

3 maanden

Startdatum

01-11-2015

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag

Uren per week

8 uur

Sluitingsdatum van uw aanbieding: 28-10-2015

Aanvrager: Wendy van Ooijen

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten