HRM-adviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Venray
Reacties
0
Bekeken
261
Status
Gesloten
Referentie
BCBPL1247

Omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van het HRM beleid. Samen met een team van gedreven en resultaatgerichte collega’s zorg je ervoor dat de directie en het management optimaal gefaciliteerd worden bij het goed en tijdig uitvoeren van het HR-aspect bij hun integrale managementverantwoordelijkheid.
Je bent een kritische proactieve sparringpartner en het aanspreekpunt voor het management op het volledige HRM-gebied.

In dit kader ben je belast met de advisering over en uitvoering van veelal complexe vakspecialistische werkzaamheden op basis van landelijke en lokale wet- en regelgeving. Hierbij houd je toezicht op de uitvoering en naleving van operationele HR-processen. Daarnaast adviseer en begeleid je zelfstandig complexe personele en organisatorische interne en regionale HRM-projecten.
KandidaatomschrijvingJe beschikt over een relevante opleiding op minimaal HBO – niveau én over recente CAR-UWO-ervaring. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar allround HRM-advieservaring.

Je beschikt over een stevige, stressbestendige en resultaatgerichte persoonlijkheid met een sterk analytisch vermogen en een pragmatische, procesmatige manier van werken. Je communiceert gemakkelijk en op een natuurlijke manier met collega’s en externen en weet draagvlak te creëren en verbindingen te leggen. Verder heb je actuele kennis van wet- en regelgeving op de betreffende werkterreinen. Je bent vaardig als adviseur in woord en geschrift. Je hebt ervaring met het begeleiden van organisatieveranderingen en HR-trajecten. Ervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente is een pré.

Eisen
Werkervaring
Op CV aantoonbaar, in de afgelopen 6 jaar, minimaal 4 jaar werkervaring als HRM adviseur.
Op CV aantoonbaar in het afgelopen jaar werkervaring met de CAR-UWO.

Gunningscriteria
Werkervaring
Op CV aantoonbare werkervaring met het zelfstandig uitvoeren van een HRM project of als HRM-projectleider.

Op CV aantoonbaar werkervaring als HRM adviseur binnen een gemeente

3-5 jaar (5 %)
5-10 jaar (13 %)
meer dan 10 jaar (18 %)

Aanvang opdracht

5-11-2015

Voltooiing opdracht

1-1-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Uren

20 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten