Informatie Analist

Intermediair
Didacticum
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio 's Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten
Referentie
HEMB00173

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in de regio van 's Hertogenbosch is Didacticum op zoek naar een Informatie Analist. De opdracht is voor 36 tot 40 uur per week, start z.s.m. en duurt in ieder geval tot het einde van het jaar. Daarna is er een optie op een verlenging.

Onze klant heeft de opdracht om in 2016 de PERDARR regelgeving te implementeren. Hiervoor is een programma organisatie ingericht bestaande uit een drietal projecten, Beleid&Concepten, Realisatie en Business Change. Het Realisatie project richt zich vooral op het uitvoeren van de analyses om tot inzicht en verbetering van de kwaliteit in de rapportageketens te komen. Dit doen zij op basis van het opgestelde beleid en concepten. Business Change voert vervolgens de veranderingen door in de lijn organisatie van de rapportageketens

Taken: het analyseren van managementrapportages op het gebied van data kwaliteit, data governance en data aggregaties en het opstellen van data kwaliteitsmetingen.

Functie eisen

Je bent lid van het PERDARR Realisatie project waarin een team van analisten de management rapportages analyseren en tot verbetervoorstellen en kwaliteitsmetingen komen. Hiermee draag je bij aan het PERDARR compliant worden van de bank. Je werkt als informatie/data analist meestal aan 1 of enkele rapportages gelijktijdig. Je werkt nauw samen met de inhoudelijke deskundigen die betrokken zijn bij de rapportage keten van een management rapportage. Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en de drijvende kracht bij de analyse van de rapportage. Je hebt het vermogen om in de diepte een data analyse uit te voeren en je kunt dit vertalen naar kwaliteitsverbeterpunten over de rapportage en kwaliteitsmetingen voor monitoring van de kwaliteit van de rapportages.

Competenties

  • Je hebt aantoonbare ervaring als analist in business intelligence en data warehousing.

  • Je hebt bancaire ervaring met name in Finance en Risk.

  • Je hebt zo mogelijk ervaring met Basel, PERDARR of andere bancaire wet & regelgeving.

  • Je hebt een hands-on mentaliteit om in een realisatieteam in een complexe organisatie onder druk te kunnen presteren.

  • Je bent in staat om consciĆ«ntieus data analyses uit te voeren.

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gesprekspartner van business management.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten