Lokaal Beheerder Meldkamer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
184
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-10-2015 om 16:00 uur

Beheren van ICT-systemen op de Meldkamer. Oplossen van incidenten en problemen, adviseert over verbeteringen, initieert en implementeert (vastgestelde) verbeteringen, evalueert resultaten en adviseert overbijsturing, begeleiden van projecten.

Functie eisen

Opleiding

MBO+

Werkervaring

Kennis van

GMS
CityGIS
C2000
Telefonie
Windows is een pré
Competenties

Analytisch vermogen; communicatieve vaardigheden en snelheid van begrip; flexibiliteit en stressbestendigheid; uitstekend vermogen tot samenwerking; klant- en servicegerichtheid

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten