Analist/Ontwerper Processen en Informatievoorziening - Rotterdam

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
CC02591

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Als Analist/Ontwerper Processen en IV binnen projecten geeft je samen met de collega's van het projectteam inhoudelijk vorm aan het project. Het gaat daarbij met name om het actualiseren en verder uitwerken van ontwerpen en plannen, die de inhoudelijke basis leggen voor de realisatie-, test- en acceptatiefase van het project en de overdracht aan de beheerpartijen, na Go Live. De Analist/Ontwerper wordt ingezet op het project voor de implementatie van het Research Information System.

Werkzaamheden

•Invullen van de rol van Analist/Ontwerper voor processen en informatievoorziening binnen het implementatieproject (Research Information System-RIS), werkend binnen de geldende projectkaders (PID, PSA).
•Uitwerken en actualiseren van ontwerpen en plannen, die bruikbaar zijn voor de projectleden (ontwikkelaars, testers, acceptanten), ter implementatie van het RIS.
Functie-eisen

Eisen

•Je hebt minimaal een werk- en denkniveau op HBO via een opleiding bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of bestuurlijke informatiekunde.
•Daarnaast heb je minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van informatievoorziening, met name werkzaamheden gerelateerd aan analise en ontwerp van processen, gegevens, functionaliteiten, met affiniteit met applicatie-integratie en informatiebeveiliging.
•Je hebt rollen ingevuld van analist/ontwerper op projectniveau en beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent in staat de brug te slaan tussen projectkaders en de ontwerpen en plannen om tot realisatie te komen via projecten.
•Kennis van methodes en standaarden op het gebied van proces- en gegevens- en systeemontwerp (zoals BMPN, UML, ERD/NIAM) en het kunnen toepassen van dergelijke methodes en standaarden worden als een voorwaarde gezien.
•Je bent een communicatieve professional (mondeling, schriftelijk), proactief, kunt uitstekend samenwerken en je bent in staat om in projectverband overtuigend te acteren. Het nauwgezet uitwerken van een consistente basisset van ontwerpen en plannen, bruikbaar binnen een projectteam, is een herkenbare kwaliteit in jouw werk.
•Voor de uitvoering van de opdracht is meerjarige ervaring als analist/ontwerper een must, waarbij ervaring als Solution Architect een pre is.
•Ervaring in de Hoger Onderwijs-sector is bijzonder welkom. Gezien het internationale karakter van de universiteit en de samenwerking met een buitenlandse leverancier is een goede beheersing van de Engelse taal, naast het Nederlands, een sterke pre.
•Voor de rol van Analist/Ontwerper op project-niveau is het verder een sterke pre als je affiniteit of ervaring hebt met aandachtsgebieden van de ICT-architecten en ontwikkelaars (m.n. rond applicatie-integratie, als dan niet met SaaS-oplossingen) en met informatiebeveiligings-aspecten.
Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

Zsm

Verwachte einddatum

20/12/2015

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Standplaats

Rotterdam

Aantal posities

1

Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot woensdag 28 oktober 2015 om 15:00 uur.
LocatieRotterdam

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten