Projectmanager

Opdrachtgever
Gentes
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Informatie over de functie
De projectmanager is verantwoordelijk voor het inrichten- en de dagelijkse besturing van het project(team) en de afstemming met de omgeving. De projectmanager zorgt er voor dat de gewenste resultaten binnen tijd, budget en volgens afgesproken kwaliteit worden opgeleverd en rapporteert over de voortgang aan het programmamanagement en daarnaast aan de verantwoordelijk manager binnen UIM. De projectmanager is daarnaast de intermediair tussen de business en de (interne) ICT-leverancier. Een werkveld dat gekenmerkt wordt door dikwijls tegenstrijdige belangen in termen van vraag en aanbod, aanpak van werkzaamheden, en kosten.

Wij zoeken een projectmanager binnen het domein inning (incassoketen). Het domein inning kent een versnipperd applicatielandschap met vele applicaties en LOA’s (lokaal ontwikkelde applicaties). Vanuit het programma roadmap inning is het doel om het applicatielandschap te vereenvoudigen en stabiliseren. In eerste instantie moet het beheer van de LOA’s belegd worden en de kennis geborgd. Hiertoe worden de LOA’s o.b.v. reversed engineering gedocumenteerd Vervolgens worden voor de LOA’s structurele oplossingen ontworpen en gerealiseerd. De structurele oplossingen worden veelal in andere projectteams gerealiseerd. De projectmanager moet goed in contact zijn met de andere teams, overzicht kunnen houden, sturen op de aanpak en de samenhang en op het juiste niveau hierover kunnen communiceren/ rapporteren.

Functie-eisen

  • Kennis van Prince 2 en IPMA

  • Kennis van Agile/SCRUM

  • Ervaring in het managen van projecten van procesontwerp tot en met implementatie

Werkdenkniveau
Master/doctoraal.
Je hebt een relevante opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskundige richting/IT of je hebt aantoonbare ruime werkervaring op dit gebied.

Contractduur
Nader te bepalen

Einddatum inhuur
31-12 -2015, met mogelijkheid tot verlengen

Minimum aantal uren per week
32

Maximaal aantal uren per week
40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten