Bedrijfsregelanalist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
504
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week:36

Sluitingsdatum: 26-10-2015 om 15:30 uur

Achtergrond opdracht

Programma Vernieuwing Studiefinanciering

Eén van de vernieuwingen van PVS is de implementatie van Business Rules Management. Ter uitbreiding van het Bedrijfsregelteam wordt met spoed twee ervaren bedrijfsregelanalisten gezocht.

Opdrachtomschrijving

Als bedrijfsregelanalist analyseer je de decisions binnen het Studiefinancieringsdomein en vertaal je de onderliggende wet- en regelgeving en het uitvoeringsbeleid naar uitvoerbare, eenduidige en op zichzelf staande bedrijfsregels. Je bewaakt de samenhang en consistentie van alle deliverables en levert deze op aan de rest van de uitvoeringsketen. Daarnaast analyseer je de impact van wijzigingen in wet- en regelgeving op de rulebase en fungeer je als gesprekspartner richting de (interne) opdrachtgever evenals richting de procesketens en devopsteams.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden

Opstellen en beheren van de PVS-bedrijfsregels, bewaken van implementatie d.m.v. traceerbaarheid en adviseringsrol in de gehele keten.

Vakmatige taken

 • bekend met het proces van wet- en regelgeving tot aan de uitvoering en ziet de mogelijkheden die regel gebaseerd werken hierbij biedt.;

 • zeer ervaren in het structureren van kennis, het schrijven van bedrijfsregels (Rulespeak en SBVR) en het beheer van bedrijfsregels (in bij voorkeur RuleXpress).;

 • Verder heb je meerjarige kennis en ervaring op het gebied van informatieanalyse en (data)modellering en de daarbij behorende technieken.;

 • Kennis van tooling zoals RuleXpress en MagicDraw is een pré, wel wordt van je verwacht dat jij je deze snel eigen maakt;

 • Verder heb je affiniteit met informatietechnologie, want je werkt nauw samen met de scrumteams die verantwoordelijk zijn voor het (agile) implementeren van de bedrijfsregels.

EISEN

kennis en ervaring op het gebied van informatieanalyse en (data)modellering en de daarbij behorende technieken (Minimaal 5 jaar werkervaring en/of minimaal 5 opdrachten)
Minimaal 5 jaar ervaring met get schrijven van bedrijfsregels in Rulespeak en SBVR.

WENSEN

zeer ervaren in het structureren van kennis (Minimaal 5 jaar werkervaring en/of minimaal 5 opdrachten.)
bekend met het proces van wet- en regelgeving tot aan de uitvoering (Minimaal 5 jaar ervaring)
Affiniteit met informatietechnologie en met name met scrum (agile werken).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-10-2015 08:03
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten