Technisch Applicatiebeheerder

Intermediair
Novaccent
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
409
Status
Gesloten
Referentie
NOK01031

Omschrijving

Project omschrijving

Voor een zorginstelling in Amersfoort zijn wij, voor de afdeling automatisering, op zoek naar een ervaren Technisch Applicatiebeheerder. De afdeling Automatisering is een werkorganisatie en onderdeel van het Shared Service Centrum (SSC). De werkorganisatie bestaat uit de productieunit ICT-Services, met daarin zes productieteams, een skilled servicedesk en het changemanagement verenigd, en de unit Business Services waarin accountmanagement, servicemanagement, projectmanagement en ICT-ondersteuning zijn ondergebracht.  Als technisch applicatiebeheerder val je onder het productieteam Databasemanagement & Applicaties. Dit team bestaat uit 12 medewerkers, waaronder Technisch Applicatiebeheerders en Databasebeheerders.

Onder applicatiebeheer verstaan ze het dagelijks operationele beheer van het gehele applicatielandschap van de organsiatie. Alle applicaties die worden aangeboden aan eindgebruikers vallen hieronder. Dit geldt voor de oude en de nieuwe datacenters en voor zowel lokaal als centraal ingerichte applicaties.  Het werkgebied webservices is al het dagelijks, operationele beheer aan de portal omgevingen (oud en nieuw) en de intern gehoste websites en webapplicaties. Binnen het dagelijks operationele beheer vallen bv de processen release-, incident- en change management. Databasebeheer voert al het dagelijkse, operationele beheer uit aan alle SQL databases van ’s Heeren Loo. Hieronder vallen bv de processen release-, incident- en change management.

Als Technisch Applicatiebeheerder (TAB) ben je primair verantwoordelijk voor het voldoen van applicaties aan de overeengekomen prestatiekenmerken op het vlak van performance, beschikbaarheid, capaciteit en beveiliging. Je stelt wijzigingsverzoeken op om de prestatiekenmerken te verbeteren, installeert nieuwe releases van applicaties en lost (in de tweede lijn) incidenten en structurele problemen op. Het pro-actief beheer en het daarmee voorkomen van problemen is een kerntaak van een TAB. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het opstellen en bijwerken van de technische systeemdocumentatie van de applicaties. Je adviseert de afdeling functioneel beheer op basis van de klantvraag over het selecteren van applicatie-pakketten passend binnen de vastgestelde applicatie-architectuur en -structuur. Je stelt d.m.v. virtualisatie software (App-V) packages van applicaties samen, test en onderhoudt deze.

Project vereisten
Je beschikt over vakgerichte kennis op HBO-niveau. (HBO-opleiding op informaticagebied)
Je hebt technische kennis van systemen (Windows Server, Citrix), applicaties en virtualisatiesoftware, bij voorkeur App-V en RES Powerfuse.
Je beschikt over kennis van procesmatig werken conform ITIL / ASL en ben je bekend met kwaliteitsmanagement.
Je bent vindingrijk bij het oplossen van complexe bedrijfskritische problemen.
Je bent klantgericht en in staat om het probleem van de klant te doorgronden
Daarnaast ben je initiatiefrijk, flexibel en je kunt nauwkeurig, gestructureerd en onder druk werken.
Je bent in staat adequaat met klanten, collega's en leidinggevenden te communiceren over het vakgebied.
Je beschikt over vakgerichte kennis op HBO-niveau. (HBO-opleiding op informaticagebied) Je hebt in het bijzonder technische kennis van systemen (Windows Server, Citrix), applicaties en virtualisatiesoftware, bij voorkeur App-V en RES Powerfuse.

Project condities

Start inzet

9 november 2015

Einde inzet

11 januari 2016

Optie op verlenging

ja

Uren per week

40

Bij reactie rekening houden graag een cv van maximaal 5 pagina’s meesturen waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk naar voren komt.

Reageren op deze functie kan tot en met 26 oktober 2015 om 16:00.

Intakegesprekken staan gepland op 2 en 3 november 2015.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten