Contractmanager Schoonmaakdienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
1
Bekeken
288
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

28-10-2015 om 10:00 uur

De Contractmanager Schoonmaakdienstverlening is verantwoordelijk voor het monitoren van de schoonmaakdienstverlening en voor de naleving van het Programma van Eisen dat ten grondslag ligt aan de overeenkomst. De Productmanager Schoonmaak is verantwoordelijk voor het contract- en leveranciersmanagement van de overeenkomsten met de schoonmaakdienstverlener en met de leverancier die de schoonmaakkwaliteitsmetingen, ongediertebestrijding en sanitaire voorziening verricht. De werkzaamheden betreffen het bijhouden en doorvoeren van mutaties in het calculatiemodel, het controleren van de maandfacturen voor regulierwerk, extra werk, glasbewassing, ongediertebestrijding, sanitaire voorzieningen en VSR-metingen. Periodiek dient overleg te worden gevoerd met de gecontracteerde leveranciers.

Verantwoordelijkheden: Voor optimalisatie van de schoonmaakdienstverlening en naleving van de overeenkomsten.

Vakmatige taken

De werkzaamheden betreffen het bijhouden en doorvoeren van mutaties in het calculatiemodel, het controleren van de maandfacturen voor regulierwerk, extra werk, glasbewassing en VSR-metingen.
Een aantal taken die onderdeel zijn van het beheer van de Schoonmaakovereenkomst uitvoeren en aansturen. De Gespecialiseerd Medewerker C begeleiden naar de overname van deze activiteiten.
Leidinggevende taken: Aansturen en evalueren van de schoonmaakkwaliteitscontroles (volgens VSR- methodiek) en indien noodzakelijk actie ondernemen. Deze controles worden uitgevoerd door een derde, gecontracteerde partij.

Contacten: Met de serviceorganisatie van PDM (producten en dienstenmanagement), met Inkoopmanagement, met de bedrijfsvoering van de Eenheid Noord Holland en met de leveranciers van schoonmaakdienstverlening en de interne klantgroepen.

Standplaats: ​Haarlem, Zaandijk en Alkmaar

Functie eisen

circa 2 jaar (± fulltime) ervaring met contract- en leveranciersmanagement in de schoonmaakbranche in de afgelopen 5 jaren is een vereiste
gedegen kennis en ervaring te hebben van Excel is een vereiste
meer dan 2 jaar (± fulltime) ervaring met contract- en leveranciersmanagement in de schoonmaakbranche in de afgelopen 8 jaren
minimaal 1 jaar werkervaring met Europese aanbestedingsprocessen en de consequenties voor contractbeheer die Europese aanbestedingen met zich mee brengen opgedaan in de afgelopen 5 jaren
begrip hebben van en kan werken met de in de markt gangbare schoonmaakcalculatiemodellen
kennis van VSR-methodiek en metingen
afgeronde HBO / WO opleiding in Facilitaire, Bedrijfskundige, Economische of Management richting

​(kern)competenties:

 • communicatief sterk

 • sterk gevoel voor dienstverlening

 • zelfstandig

 • resultaatgericht

 • besluitvaardig

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-10-2015 22:24
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten