Medior Dev Eng met Scrummaster ervaring

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
305
Status
Gesloten
Referentie
Medior Dev Eng met Scrummaster e

Afrondingstoelichting

gesloten


TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Opdracht titel

Medior Dev Eng met Scrummaster ervaring

Status

Open

Begindatum

2 november 2015

Einddatum

30 december 2016

Optie tot verlenging

Ja

Contractvorm

Detachering

Dagen per week

5

Uren

36

Tariefindicatie

€70,50 all-in, exclusief btw

Plaats

Amsterdam

Regio

Noord-Holland Nederland

IT Skills

Java Scrum

Opdrachtbeschrijving

Als Application Developer and Scrum master ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening.

Naast een zeer dynamische IT-omgeving waar continue innovatie centraal staat, bieden we je in deze rol/functie als Application Developer/Scrum master volop technische uitdagingen

Je vervult een cruciale rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je DevOps team.

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Jouw werkomgeving

Als Application Developer/Scrum master werk je voor de duur van 2015 in Amsterdam. Je werkt direct samen met je eigen team aan (korte specifieke opdracht-/projectinfo). Maar omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij de klant staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt.

Functie-eisen

Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond;
Tenminste 5 jaar werkervaring als java developer binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;
Ervaring als Scrum Master binnen een grote en complexe organisatie is een grote pre;
Werkervaring met AngularJS is een pre;
Bij voorkeur ervaring met het werken in DevOps teams volgens de Agile/Scrum methodiek;
Bij voorkeur heb je reeds eerder bij ING gewerkt in een internet omgeving en ben je bekend met onze standaarden;
Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bijzonderheden

Reageren kan nog tot dinsdag 27 oktober 12:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie onder vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Standaard afspraken

Voor deze opdracht is het nodig een screening te doorlopen. De kosten van deze screening worden in rekening gebracht aan de kandidaat (circa 150 EUR). Ook het aanvragen van een VOG zal deel uitmaken van deze procedure. De startdatum van de inzet is niet afhankelijk van het resultaat van de screening.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten