Adviseur Capaciteitsmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
583
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

30-04-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

28-10-2015 om 15:00 uur

Opdrachtomschrijving

Als adviseur capaciteitsmanagement analyseer, interpreteer en breng je de capaciteitsvraag en het aanbod in het kader van portfoliomanagement voor het komende jaar in kaart. Je adviseert de Dienst IM in besluitvorming over de optimalisering van de (tactische planning) op basis van de informatie van de planningsscenarios en stuurrapportages.

Doelstelling

Regie en Coördinatie is een nieuwe sector binnen de Dienst Informatiemanagement van het Politiedienstencentrum die zich vooral toelegt op portfoliomanagement in de uitvoering.
De Afdeling Portfoliomanagement richt zich op de organisatiebrede, aan IV gerelateerde projecten, programma's en andere gerelateerde werkzaamheden. Het betreft onder andere het programma- en projectenportfolio en de beheerportfolio gericht op vernieuwing en verbetering van de IV dienstverlening aan de politie. Daarnaast beheert en bewaakt de afdeling de standaarden en processen voor het (uitvoerings-)portfoliomanagement op het terrein van de informatievoorziening. Verder zetten de medewerkers van de afdeling portfolio's op, bewaken en onderhouden zij deze en adviseren het lijnmanagement over wijzigingen op portfolio's en de prioritering binnen portfolio's.

Eisen

Aantoonbare werkervaring met planningsprocessen binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.
Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Wensen

Aantoonbare werkervaring als Adviseur Capaciteitsmanagement binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.
Meer dan 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 7 jaren.
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met resource planningsprocessen binnen het OOV-domein (Openbare Orde en Veiligheid) opgedaan in de afgelopen 5 jaren.
Een afgeronde HBO / WO
De behaalde Prince2 foundation certificering

Competenties

Je bent een echte netwerker, iemand die actief afstemming zoekt met collegas binnen en buiten de Dienst IM.
Je bent een systeemdenker en hebt aan een half woord genoeg.
Je bent breed maatschappelijk georiënteerd en beschikt over organisatiesensitiviteit.
Je bent klantgericht en kunt uitstekend organiseren en coachen.

De intakegesprekken vinden op 4 en 5 november 2015 plaats.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-10-2015 18:30
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten