Senior Java Ontwikkelaar

Intermediair
XBWORKS
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
597
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer

Voor de klant zijn we op zoek naar Senior Java Ontwikkelaar

Standplaats Odijk
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 30-06-2016
Uren per week 36

Opdracht omschrijving
De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Eén van deze verandering is het landelijk uitrollen van automatische nummerplaat-herkenning. Voertuigherkenning draagt bij aan preventie en vereenvoudiging van opsporing en vervolging van strafbare feiten en aan de handhaving van fiscale verplichtingen. Hiertoe komt er een bredere inzet van systemen van automatische nummerplaatherkenning.

Binnen het project wordt de bestaande software herschreven om landelijke implementatie mogelijk te maken.

Voor het project Landelijk ANPR is extra ontwikkel-inzet nodig. De benodigde capaciteit is niet intern beschikbaar. Ten behoeve van de Distributor wordt een ontwikkelaar ingehuurd.
Distributor zorgt voor het ontvangen van data van ANPR camera’s van de Nationale Politie en partners zoals CJIB, en het verzenden van ANPR datastreams naar onder andere het ANPR platform op de achtergrond.
Er wordt gewerkt in een dynamische context met nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

Doelstelling
Landelijk en breed inzet van systemen van automatische nummerplaatherkenning

Verantwoordelijkheden
De ontwikkelaar maakt de bestaande applicatie zich snel eigen en implementeert deze in de landelijke omgeving. Tevens begrijpt de ontwikkelaar het ketenproces van camera's tot en met de afhandeling in de geautomatiseerde backoffice.

Vakmatige taken
Realiseren van oplossingen voor het verwerken en doorgeven van externe camera datastromen middels Message Queueing techniek.
Een senior ontwikkelaar werkt in een team (test en informatie analyse) aan software. Van een sr. ontwikkelaar wordt verwacht dat hij zelfstandig werkt, vakinhoudelijk zeer sterk is en doorzettersmentaliteit heeft.

Contacten
Samenwerken met intern ANPR-team en andere teams bij de eenheden die veel kennis hebben over de huidige applicatie.
Communicatie in Engels met externe leverancier.

Opleiding

Minimaal afgeronde HBO opleiding, aangevuld met vakgerelateerde kennis

  • Kennis en kunde van Message Queue techniek

  • Kennis en kunde van SOAP XML, Java en SQL

Werkervaring
Minimaal drie jaar werkervaring als senior Java Ontwikkelaar, dit dient duidelijk uit het cv te blijken door per werkervaring / opdracht opdrachten het volgende aan te geven: omschrijving opdracht, mate van complexiteit, gebruikte technologiën, de rol van de kandidaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten