Product Owner Online Development senior

Intermediair
Xfluence
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
0
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
488
Status
Gesloten
Referentie
(Senior) Product Owner Online De

Omschrijving

Het online kantoor voor particuliere en kleinzakelijke klanten wint terrein. Met nieuwe en verbeterde service bereiken we straks meer klanten dan ooit volledig via tablet, pc of smartphone. Het bedrijf van morgen vraagt dus om een digitale mindset.

Job Description

Met jouw innovatieve, maar vooral ook doortastende aanpak verras je telkens weer de klant. Je combineert een expertise op klantinzicht, trends en technologische mogelijkheden. Deze inzichten weet je op een beeldende en overtuigende manier te presenteren aan de diverse stakeholders. Centraal staat jouw drive om zaken te realiseren, je blijft niet hangen in idee├źn, maar bent in staat op te leveren. Daarnaast vind je het leuk om met diverse disciplines op een agile-wijze samen te werken.

Desired Skills & Experience

 • Minimaal 6 jaar ervaring in posities binnen een complexe online omgeving en minimaal 4 jaar ervaring als projectleider/ Product Owner voor online dienstverlening. Je hebt aantoonbare klantfunctionaliteiten naar de markt gebracht.

 • Kennis van de ontwikkelingen op online, welke je proactief zelf bijhoudt, zodat er geen kennisachterstand kan optreden binnen dit dynamische vakgebied.

 • Kennis van projectmatig werken, agile werken, de marktontwikkelingen en de concurrentie met betrekking tot zijn aandachtsgebied en kennis van business procesmodellering.

 • Kennis ten aanzien multi-channel dienstverlening.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-10-2015 09:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten