Software specialist / ICT Consultant voor WBSO traject

Opdrachtgever
JUNTZ B.V.
Geplaatst op
23-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
989
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klanten handelen wij WBSO aanvragen af en begeleiden in het traject i.r.t. software ontwikkeling.

Heb je ervaring met programmeren en het ontwikkelen (engineering) van software en daarnaast aantoonbare ervaring met het schrijven van WBSO aanvragen dan komen we graag op korte termijn met je in contact.

Initieel gaat het om een aantal aanvragen die n.a.v. een technisch interview tegen een n.o.t.k. prijs per traject/tarief per uur geschreven moeten worden.

JUNTZ is een boekhoud­ en advieskantoor voor het creatieve en innovatieve (tech) MKB. Wij helpen ambitieuze bedrijven bij de financiële en juridische kant van ondernemen.

Binnen JUNTZ gebruiken we moderne en innovatieve applicaties voor boekhouding, salarisadministratie en projectmanagement. Het is mogelijk om op afstand en op ons kantoor in het Groothandelsgebouw in Rotterdam met elkaar samen te werken.

Word jij ook enthousiast van tech, creatie en start up?
Onze klanten zijn tech start ups, creatieve bureaus en sociopreneurs. Dat zijn de mensen die voor de stoet uitlopen, en bijzondere ideeën tot succesvolle werkelijkheid boetseren. Ambitie, doorzettingsvermogen en een stevige dosis creativiteit zijn de basiskenmerken van onze klanten.

Pas jij bij ons team?

Graag zien wij je reactie tegemoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten