Adviseur Ruimte Taakveld Buitengebied

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Moerdijk
Reacties
0
Bekeken
1056
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

02-11-2015

Einddatum

15-03-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

27-10-2015 om 09:00 uur

Wat worden je belangrijkste taken?

Als adviseur Ruimte – taakveld buitengebied ben je hoofdzakelijk zelfstandig bezig met de projectleiding (begeleiding projectteam en bureau) en inhoud van het actualiseren van het bestemmingsplan buitengebied. Het zorgvuldig en interactief betrekken van de omgeving speelt in dit proces een belangrijke rol. Je behandelt tevens (complexe) principeverzoeken die afwijken van het geldende bestemmingsplan, inclusief de (ondersteuning bij) afhandeling van de bijbehorende procedures. Ook ondersteun je bij ruimtelijke projecten en complexe dossiers. Je ondersteunt projectleiders maar adviseert ook rechtstreeks aan het bestuur. Je bent op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en beleid van andere overheden zodat hier goed op kan worden ingespeeld. Samen met je collega RO-adviseurs ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van het RO beleid in afstemming met verschillende vakafdelingen, maar ook voor de implementatie en uitvoering van provinciaal- en rijksbeleid. Tot slot behandel je planschadeverzoeken, begeleid je het opstellen van ontwikkelingsovereenkomsten met initiatiefnemers en vertegenwoordig of ondersteun je de gemeente op het gebied van RO in buitengebied gerelateerde bezwaar- en beroepszaken.

Functie eisen

Een ambitieuze collega met als achtergrond minimaal een relevante HBO-/Bacheloropleiding (bijvoorbeeld ruimtelijke ordening of planologie) én ruime werkervaring als adviseur RO bij een gemeentelijke organisatie. Ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen buitengebied / landelijk gebied is vereist. Belangrijke trefwoorden zijn omgevingsbewust, communicatief vaardig, gericht op samenwerken, analytisch en gestructureerd. Maar ook het “out of the box” kunnen denken is een belangrijke
competentie.

Ruime werkervaring als adviseur ruimtelijke ordening bij een gemeentelijke organisatie. Ervaring met het project begeleiden en opstellen van integrale bestemmingsplannen buitengebied / landelijk gebied.
Minimaal een relevantie HBO- /Bacheloropleiding

Competenties

omgevingsbewust, communicatief vaardig, samenwerken, improviseren, analytisch, resultaatgericht, snel kunnen schakelen en gestructureerd.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten