inkoper/contractmanager

Intermediair
Redmore Solutions
Geplaatst op
26-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
44
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant in de bancaire sector zoeken we een inkoper / contractmanager bij e

Werkzaamheden zijn

  • Werkt samen met interne stakeholders en (toe) leveranciers om de initiële vraag/behoefte helder te krijgen met als resultante beschreven requirements op (mogelijk) verschillende niveaus (business, functioneel, technisch). Vanuit deze gedefinieerde requirements het selectieproces faciliteren tot aan de uiteindelijke keuze voor verdere onderhandeling. Werkt in alle fasen samen met diverse organisatieonderdelen en disciplines om alignement met strategische plannen, policies en processen te verzekeren en verzorgt communicatie naar alle betrokken partijen. Beïnvloedt de betrokken stakeholders (en de toeleveranciers) zodat aan de huidige en toekomstige klantbehoeften en bedrijfsbelang tegemoet gekomen kan worden met inachtneming van bestaande kaders zoals policies en marktconforme prijs/kwaliteit ratio’s.

  • Onderhandelen Onderhandelt met toeleveranciers, bedrijfsonderdelen en interne relaties om passende contracten met service- leveringsafspraken en governance te realiseren. Beïnvloedt de betrokken stakeholders (en de toeleveranciers) zodat aan de huidige en toekomstige klantbehoeften en bedrijfsbelangen tegemoet gekomen kan worden met inachtneming van bestaande kaders, marktconforme prijs/kwaliteit ratio’s die belang klant dienen.

  • Contractmanagement Staat in voor contract en bijbehorende orders en factuur administratie en coördinatie. Beheert afgesloten contracten en verzekert monitoring, naleving en onderhoud van contracten gedurende de levenscyclus van het contract. Integreert functionele en technische concepten en doelen in onder handen zijnde (nieuwe) selectietrajecten.

  • Leveranciersmanagement Ontwikkelt en onderhoudt relaties met toeleveranciers en verzorgt informatie en communicatie over en naar leveranciers. Ontsluit kennis/innovatie van de leverancier voor (onderdelen van) de klant en relevante stakeholders. Ontwikkelt en implementeert standaard governance principes per leverancier, rekening houdend met de kwalificatie van de leverancier. Verzorgt leveranciersbeoordeling en -verdeling en bepaalt strategieën ten aanzien van leveranciers. Bepaalt doelen, criteria en controlepunten voor leveranciers om verzekerd te zijn dat potentiële problemen worden gezien. Houdt toezicht op de leveranciersprestaties, voert voorzorgmaatregelen in en behandelt problemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten