Adviseur Integrale Veiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Bergen op Zoom
Reacties
4
Bekeken
422
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-3-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-10-2015 om 13:00 uur

Als adviseur Integrale Veiligheid houd je je bezig met het brede veiligheidsdomein, je bent in staat om invulling te geven aan de regierol die de gemeente (deels) heeft op het veiligheidsdomein en je bent één van de adviseurs en sparringpartner van de burgemeester.

Specifiek richt je je binnen deze functie op de aanpak van de georganiseerde criminaliteit, de crisisorganisatie en word je breed ingezet voor de advisering van de burgemeester in diverse (bestuurlijke) overleggen en geef je adviezen naar aanleiding van (Raads)vragen die worden gesteld. Binnen het domein Veiligheid werken we ook intensief samen in het district De Markiezaten en de regio. Je bouwt relevante netwerken op en weet deze te onderhouden. Onder andere met: de Politie, het Openbaar Ministerie, het RIEC (Regionaal Informatie- en Expertise Centrum), de Veiligheidsregio en de Belastingdienst

Functie eisen

Je hebt ervaring en affiniteit met het onderwerp Veiligheid en je hebt een relevante opleiding afgerond (zoals Bestuurskunde of Integrale Veiligheid). Daarnaast ben je een:

regisseur: je legt makkelijk contact, weet college- en organisatiedoelen te realiseren en zorgt voor een integrale afstemming waarbij je de politiek- bestuurlijke belangen niet uit het oog verliest;
schrijver: je kan snel een visie of advies op papier zetten en bent in staat om je taalgebruik af te stemmen op de doelgroep voor wie de brief of het advies bedoeld is;
verbinder: je bent in staat om de visie van de gemeente op het gebied van veiligheid over te brengen op anderen, je creëert draagvlak en zorgt voor een integrale aanpak.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-10-2015 15:12
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2015 06:30
  Plaats
  Klaaswaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-10-2015 10:30
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-10-2015 22:54
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten