Senior Test engineer/analist Klant en Markt

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
26-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
1
Bekeken
664
Status
Gesloten
Referentie
30151340

Omschrijving

Senior Test engineer/analist Klant en Markt

Achtergrondinformatie
Het ESMR 5.0 project omvat de ontwikkeling van een nieuwe generatie slimme meters gebaseerd op G3 PLC communicatie en GPRS/LTE. Deze ontwikkeling vind plaats in meerdere fases waaronder de 10K fase 1 project en het GSA project. Vanwege het hoge innovatieve karakter van deze slimme meters is er extra testcapaciteit benodigd. De test engineer is werkzaam in een multidisciplinair internationaal team en rapporteert rechtstreeks aan de testcoördinator.

Werkzaamheden
De kandidaat wordt verantwoordelijk voor; Validatie van testrequirements met name door uitvoeren van (geautomatiseerde) testscripts. Analyse van testresultaten. Loggen en hertesten van issues. Mede op punt stellen van testscripts en tooling.

Functie-eisen
De test engineer heeft ruime ervaring in het voorbereiden, specificeren en uitvoeren van testscripts. Ruime ervaring met bevindingen management bij voorkeur met de tool Jira. Ruime (uitvoer) ervaring met geautomatiseerde testtools, ervaring met de KEMA suite is een pré. Ruime ervaring als systeemtester is een eis zodat zelfstandig trajecten binnen het project kunnen worden opgepakt. Ervaring met E2E testen in complexe omgevingen. Ervaring in de energiesector is een pré, bij voorkeur slimme meters, slimme meter back-end systemen en slimme meter processen. Technische achtergrond is een pré. Competenties passend in het profiel zijn. Proactief, communicatief vaardig, gestructureerd, pragmatisch, technische affiniteit, zelfstandig, flexibel, leergierig (snel 'up and running'), vaardig in Engels (mondeling/schriftelijk).

Aanvullende info

Startdatum

9 november 2016

Periode

Tot 1 augustus 2016 (met mogelijkheid tot verlenging)

Standplaats

Den Bosch

Uren

40 uur

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor donderdag 29 oktober 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    27-10-2015 11:18
    Plaats
    Breda

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten