Accountmanager bedrijven

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
26-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
525
Status
Gesloten
Referentie
IGB50919055

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een accountmanager bedrijven met ervaring met gemeentelijke processen rond vergunningen en ontheffingen.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Zuid-Holland.

In deze gemeente zijn circa 5.000 bedrijven, organisaties en zelfstandigen gevestigd. Deze ondernemers en werkgevers moeten het gevoel hebben welkom te zijn. Voor de eerste vragen op het gebied van vergunningen, huisvesting en financiering hebben zij contact met het klantcontactcentrum. Als de vragen meer complex worden, dan komt de accountmanager in beeld. De accountmanager bevordert een soepel verloop van de (aan)vragen van ondernemers en werkgevers. Ondernemers en werkgevers moeten ervaren dat er met hen wordt meegedacht en dat zij hun rol en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

De gemeente is een aantrekkelijke, groene gemeente met ruimte voor bedrijvigheid passend bij de primaire woonfunctie van de gemeente. Voor de beeldbepalende sectoren -zorg, retail en (zakelijke) dienstverlening- zet de gemeente in op actief accountmanagement. Het behoud en de vestiging van bedrijven passend bij het profiel van de gemeente levert een bijdrage aan de leefbaarheid, werkgelegenheid en positie van de gemeente in de regio.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U zoekt actief contact met het MKB, geeft informatie, lost waar mogelijk knelpunten in relatie tot de gemeente op en ondersteunt bij uitbreiding – en/of verhuisplannen om bedrijven voor de gemeente te behouden.

 • U bent er voor het bedrijfsleven, weet wat er in het lokale bedrijfsleven speelt en reageert hier proactief op.

 • U begeleidt ondernemers en werkgevers bij de meer complexe (aan)vragen en initiatieven binnen de gemeentelijke organisatie.

 • U onderhoudt goede contacten met andere afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie, waaronder het klantcontactcentrum en het werkgeversservicepunt.

 • U weet wat er in de regio speelt en hebt goede contacten met regionale actoren zoals Steenworp vestigingsadviseurs, WFIA en Innovationquarter.

 • U volgt ontwikkelingen, bent aanspreekpunt voor bepaalde initiatieven en reageert alert op ondernemers en werkgevers die huisvestingsplannen hebben.

 • U zorgt voor het opbouwen en onderhouden van een adequaat netwerk van bedrijven en andere (regionale) actoren die van belang zijn voor het uitvoeren van het accountmanagement.

 • U begeleidt bedrijven en starters bij huisvestingsvraagstukken.

 • U wisselt kennis en ervaring uit ten behoeve van de ontwikkeling van beleid.

Eisen

 • U hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van accountmanagement in de afgelopen 5 jaar.

 • U hebt aantoonbare kennis van gemeentelijke processen rond vergunningen en ontheffingen blijkend uit relevante werkervaring.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Leiden

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor een periode van minimaal 1 jaar. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 30 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten