Spijtoptant ZZPer Senior Systeembeheerder

Opdrachtgever
Encaps BV
Geplaatst op
26-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Meer dan 15.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
42
Status
Gesloten
Referentie
Gezocht ZZPer die graag in loond

Afrondingstoelichting

Ik begrijp dat het verzoek is afgewezen...


TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Wij zoeken een inventieve ITer die graag meer zekerheid wil en het ZZPer schap in wil ruilen voor een baan met zekerheid en toekomstperspectief. Wij zoeken iemand die 100% voor ons wil gaan en 40 uur per week bij ons wil komen werken. Kandidaat moet woonachtig zijn in cirkel van 20KM om Amsterdam (liefst beneden IJ) met rijbewijs BE (klantenbezoeken).
Als Senior L3 Systeembeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor de Helpdesk en de overige 2/3 systeembeheerders + stagiaire.
Uitgebreide en aantoonbare kennis van Windows Server installatie, configuratie en troubleshooting. Veel ervaring met ActiveDirectory en speciale configuraties, waaronder Group Policy management is een vereiste.
Wij zijn een MSP en werken met LabTech RMM en Autotask PSA. Daarnaast monitoren wij met PRTG (1.500 sensoren). Wij hebben zo'n 500 computers in beheer waarvan ca. 10% Win2008+ servers. Wij zijn partner bij RoutIT en leveren Fiber & DSL lijnen. Wij beheren en onderhouden bijna alle apparatuur die beschikt over een IP adres. Meedraaien met 24*7 storingsdienst hoort bij de functie (vergoeding).
Ervaring met Hypervisor technologie zoals HyperV, VMWare en CitrixXEN strekt tot aanbeveling.
Gezocht: goed communicerende en representatieve persoonlijkheid met veel kennis van mensen & computers. Daarnaast aantoonbare netwerkkennis voor ontwerp, beheer en onderhoud aan complexe IP netwerken (routers, switches, modems).
Aangeboden: werk in klein, dynamisch team, vrijheid & verantwoordelijkheid. Leeftijd vanaf ca. 40 jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten