Applicatiemanager(s)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor locatie Apeldoorn ben ik op zoek naar nog een 1 en misschien zelfs 2 applicatiemanager (s).

Je komt in het StreamServe of Pega-team terecht waar je op Kanban-wijze meewerkt. Beide teams zijn ca. 5 personen groot en zijn verantwoordelijk voor de ‘run’-omgeving en zorgen dat deze omgeving stabiel en betrouwbaar is.
Ik ben nadrukkelijk op zoek naar mensen die ‘run’ ervaring hebben; echte ‘bouwers’ vallen direct af! Tenzij je natuurlijk zowel run alswel bouw-ervaring hebt.

Kennis van Pega of StreamServe is een pre, ervaring als applicatiemanager is het belangrijkst, en het goed kunnen omgevingen in de complexe matrixomgeving is belangrijk. Richt je motivatie svp op deze punten.

Tarief

Scherp.

Start

in overleg

Duur

een half jaar.

Hieronder over de Eindklant
Vanwege het strategisch belang voor de eindklant zijn alle “Digitaliseren & Integreren” competenties binnen Achmea in één kennis centrum ondergebracht, namelijk KC D&I. Het KC D&I is gericht op vernieuwing die de digitale verzekeraar 2020 mogelijk maakt. Het KC D&I werkt aan de vakgebieden: Inputmanagement (ICC/OCC), Documentmanagement (OpenText), Apps, Workflowmanagement (Pega), Collaboration (SharePoint), Outputmanagement (StreamServe) en Integratie (SAP-PO. WMB, Datapower). Het D&I beheer team in Apeldoorn bestaat uit 15 medewerkers, die belast zijn met het beheer van de applicaties, welke gebouwd zijn met PEGA, Prisma, StreamServe, SAP-PO, WMB en Datapower

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten