Systeembeheerder

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
334
Status
Gesloten
Referentie
30151346

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op de aanvraag voor Systeembeheerder. Wij hebben onze selectie afgerond. Hierbij zijn de kandidaten die zijn aangeboden op de hoogte gesteld.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen van aanbieding, dan hebben wij uw profiel niet geselecteerd voor deze opdracht.

Mocht u in de toekomst weer een interessante opdracht zien dan ontvangen wij graag opnieuw uw reactie. Indien u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar recruitment@it-staffing.nl, onder vermelding van functienaam en aanvraagnummer.

Met vriendelijke groet,

Recruitment IT-Staffing Business Services


Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden +

Locatie

Zwolle

Als systeembeheerder ben je bekend met alle ins- en outs van technische omgevingen en hoe je deze moet ontwerpen, implementeren en beheren. Je zorgt ervoor dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert en ook blijft functioneren. Je levert een actieve bijdrage aan infrastructurele projecten en het dagelijks beheer van het datacenter (Windows, AD, Citrix VMWare) valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Het gaat om een functie op de Helpdesk van een van onze klanten. Veel werkzaamheden zullen dus gerelateerd zijn aan deze helpdesk. Daarnaast zal er gewerkt worden aan de ontwikkeling van een online portaal.

Onze opdrachtgever is een adviesbureau dat werkt aan slimme ICT toepassingen in de zorg- en zuinigheidstechnologie, telefonie en toegangscontrole. Onze klant werkt met open en geïntegreerde ICT oplossingen, eenvoudig in gebruik, maar die wel het verschil maken voor de eindgebruiker. Onze missie is het ontwikkelen en
toepassen van ICT-technologie, zodat gewone mensen comfortabel, veilig en zuinig kunnen blijven wonen. Mensen die door ziekte, een handicap, leeftijd of andere oorzaken hulp nodig hebben kunnen met technologie geholpen worden, zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven en actief lid blijven van de samenleving. Onze klanten zijn vooral zorgorganisaties en woningcorporaties.

Onze opdrachtgever is een kleine, jonge onderneming met ambities. Wij willen voorop lopen en steeds de grenzen van innovaties opzoeken. Wij werken graag samen met netwerken en partners, ons werk is vaak een onderdeel van een groter geheel en wij betrekken anderen bij ons werk. Je werkt grotendeels zelfstandig en is eigen initiatief vanzelfsprekend. We zijn open en informeel.

Werkzaamheden
▪ Dagelijks beheer van het datacenter;
▪ Helpen met het oplossen van storingen;
▪ Blijvende oplossingen aandragen;
▪ Meewerken aan verschillende projecten van de klant;
▪ Verbeteringen doorvoeren waardoor helpdeskmedewerkers meer dingen zelf kunnen oplossen;
▪ Ontwikkelen van een portaal.

Het is belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan de transitie naar een helpdesk die vertrekt vanuit het principe dat mensen zelf zoveel mogelijk moeten kunnen oplossen en daarin met digitale middelen ondersteund worden.

Profiel
▪ Hbo werk,- en denkniveau;
▪ Analytisch en probleemoplossend vermogen;
▪ Enige ervaring in een middelgrote beheeromgeving met Windows 2003/2008 server
producten (bijv. Active Directory, Exchange, Citrix, Xenserver);
▪ Kennis van Windows systemen;
▪ Bij voorkeur ervaring met Citrix en/of VMWare;
▪ Je bent enthousiast en leergierig;
▪ Enige ervaring met het beheer van Windows Active Directory infrastructuur en Exchange
applicatie;
▪ Kennis en ervaring in het beheer en support van Microsoft Server omgeving;
▪ Service- en klantgericht;
▪ Goede communicatieve vaardigheden;
▪ In staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken.

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    07-12-2015 14:48
    Plaats
    Ede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten