Functioneel Beheerder

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
178
Status
Gesloten
Referentie
Functioneel Beheerder

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Functioneel Beheerder. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Den Haag is Harvey Nash op zoek naar een Functioneel Beheerder Inkomen & Schadeverzekeringen

Voor deze opdracht zoeken we een Functioneel Beheerder met ervaring met Workflow Management. Deze ervaring is een must en moet duidelijk uit het CV naar voren komen!

Start

zsm

Einddatum

1 februari 2016

De functie

We zijn op zoek naar een ervaren functioneel beheerder. Jij bent iemand die continu in gesprek gaat met de business. Je kent de wensen van de klant en weet wat er technisch mogelijk is. Dit breng je duidelijk in kaart voor je IT collega’s. Je zoekt naar verbeteringen en neemt hier ook initiatief in. In een team ben je op je best. Je houdt je collega’s scherp. Je bewaakt de performance van systemen, schrijft systeemhandleidingen en ondersteunt gebruikers.

Goed luisteren naar klanten, duidelijk communiceren en verwachtingen managen zijn essentieel. Jij voert de regie over het oplossen van verstoringen en bent ervoor verantwoordelijk dat onze systemen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun werkzaamheden. En kom je er tijdens je werk achter dat de beste en meest efficiënte functionaliteiten er nog niet zijn, dan verwachten we dat je proactief met voorstellen komen om dit wel te verwezenlijken. Je krijgt alle ruimte en middelen om verbeteringen door te voeren.

Profiel

HBO-niveau (IT opleiding is een pré),
Bekend met BiSL, ITIL en kennis van Agile/SCRUM werken
Kennis van verzekeringsprocessen in een professionele omgeving
Voor beheer van het workflowmanagementsysteem Case360. Ervaring met Case360 is een grote pré, maar ervaring met workflowmanagement is vereist.
Minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol of een rol binnen schade en / of inkomensverzekeringen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    27-10-2015 11:44
    Plaats
    hoofddorp

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten