Accountmanager Bedrijven

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam
Reacties
2
Bekeken
398
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

16-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

30-10-2015 om 9:00 uur

In Leidschendam-Voorburg zijn circa 5.000 bedrijven, organisaties en zelfstandigen gevestigd. Deze ondernemers en werkgevers moeten het gevoel hebben welkom te zijn in Leidschendam-Voorburg. Voor de eerste vragen op het gebied van vergunningen, huisvesting en financiering hebben zij contact met het Klantcontactcentrum. Als de vragen meer complex worden, dan komt de accountmanager in beeld. De accountmanager bevordert een soepel verloop van de (aan)vragen van ondernemers en werkgevers. Ondernemers en werkgevers moeten ervaren dat er met hen wordt meegedacht en dat zij hun rol en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Je zoekt actief contact met het MKB, geeft informatie, lost waar mogelijk knelpunten in relatie tot de gemeente op en ondersteunt bij uitbreiding – en/of verhuisplannen om bedrijven voor Leidschendam-Voorburg te behouden. De accountmanager is er voor het bedrijfsleven. Je weet wat er in het lokale bedrijfsleven speelt en reageert hier proactief op. Je begeleidt ondernemers en werkgevers bij de meer complexe (aan)vragen en initiatieven binnen de gemeentelijke organisatie. Je onderhoudt goede contacten met andere afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie, waaronder het Klantcontactcentrum en het Werkgeversservicepunt. Ook weet je wat er in de regio speelt en heb je goede contacten met regionale actoren zoals Steenworp vestigingsadviseurs, WFIA en Innovationquarter. De accountmanager volgt ontwikkelingen, is aanspreekpunt voor bepaalde initiatieven en reageert alert op ondernemers en werkgevers die huisvestingsplannen hebben.

Als accountmanager krijg je te maken met de volgende werkzaamheden

Actief contact onderhouden met lokale ondernemers en werkgevers en hen bij complexe (aan)vragen ondersteunen in hun contacten met de gemeentelijke organisatie.
Actief contact onderhouden met collega’s in de gemeentelijke organisatie voor een soepel verloop van de meer complexe (aan)vragen van werkgevers en ondernemers.
Het opbouwen en onderhouden van een adequaat netwerk van bedrijven en andere (regionale) actoren die van belang zijn voor het uitvoeren van het accountmanagement
Het begeleiden van bedrijven en starters bij huisvestingsvraagstukken
Het uitwisselen van kennis en ervaring ten behoeve van de ontwikkeling van beleid.

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van accountmanagement in de afgelopen 5 jaar
Kennis van gemeentelijke processen rond vergunningen en ontheffingen blijkend uit relevante werkervaring

Competenties

Netwerken
Gevoel voor de taal van de ondernemers en die van de overheid
Proactieve werkhouding en goede communicatieve vaardigheden
Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
Omgevingsbewustzijn
Onderhandelen
Persoonlijke presentatie
Zelfstandigheid
Samenwerken
Resultaatgerichtheid
Proactief
Integriteit

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-10-2015 12:56
  Plaats
  LELYSTAD

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 16:28
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten