PHP Programmeur op locatie gezocht

Opdrachtgever
Virtuele Helden
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
5
Bekeken
683
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

PHP Programmeur bij Virtuele Helden

Ben jij een leuke, spontane en ondernemende PHP Programmeur met ervaring (en vind jij je, zoals wij onszelf bij Virtuele Helden noemen: een coole nerd)? En zou jij het leuk vinden om jouw krachten te bundelen met een collectief van superleuke, slimme en aardige mensen? Wij zorgen voor de sales, marketing, design, een groot netwerk aan partners en klanten, kantoor (in Rotterdam) en allerlei andere randzaken, zodat jij lekker kunt doen wat je leuk vindt: PROGRAMMEREN! Je mag zelfs gebruik maken van onze stagiaires!

Functieomschrijving
Ben jij een freelance webdeveloper en heb je aantoonbare meerjarige ervaring met PHP, MySQL (en HTML/CSS/jQuery). Droom jij in PHP en denk jij graag mee naar de optimale oplossing voor de websites, platformen en andere projecten van onze klanten?
Wij kunnen je hulp goed gebruiken voor minimaal 3 dagen per week, waarbij je direct mee werkt aan projecten voor mooie en uitdagende klanten vanuit ons kantoor in Rotterdam (aan de Triatlonstraat).

Functie-eisen

 • Meerjarige ervaring met PHP / MySQL, kennis van frameworks (zoals Laravel) is mooi meegenomen

 • Aantoonbare ervaring met PHP & MySQL, en code als HTML, CSS, jQuery. We zien dus graag jouw online portfolio en wat voorbeeldcode.

 • Ervaring met object georiënteerd programmeren

Wie zijn wij? Wij zijn: Virtuele Helden

Virtuele Helden is een jong, leuk bedrijf dat zich richt op het maken van geavanceerde webapplicaties, software en maatwerk websites. Denk aan het koppelen van een voorraadsysteem met een API, of een ledenadministratie-tool. We zijn op dit moment bijvoorbeeld bezig aan een prachtig Rijscholen Administratie Systeem in de cloud (SaaS model). We schrijven al onze applicaties in PHP / MySQL (en HTML/CSS).
Naast programmeren zijn we ook bedreven in internet marketing. Termen als SEO, SEA, conversie, sales funnel en Google Analytics hoor je hier dan ook vaak vallen. Voor onze internet marketing afdeling programmeren we ook zelf maatwerk tools. Hier kun je dus ook ingezet worden en kun je zijdelings ook veel leren over internet marketing.
En af en toe doen we tussendoor ook wat simpelere sites met ons eigen CMS of met Wordpress. Maar dat doe jij natuurlijk met twee vingers in je neus ;-).

Wat bieden wij

 • Tarieven in overleg, wij vinden het belangrijkst dat iedereen tevreden is (win-win)

 • Kantoorkosten zijn minimaal, wij betalen het grootste gedeelte en vragen slechts een kleine bijdrage voor een flexplek en lunch

 • Mogelijkheden om je eigen bedrijfsactiviteiten verder te blijven ontplooien; je kunt dus gewoon jouw eigen projecten ook blijven doen (graag zelfs)

 • Ongekend goede werksfeer waar hard werken en ontspanning hand-in-hand gaan. Wil jij je pooltafel meenemen? Laat dat dan even weten, dan reserveren wij een plekje in onze ‘Virtuele Helden game room’ ;-).

Ben jij de programmeur die we zoeken? We nodigen je dan graag uit voor een kop koffie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  27-10-2015 12:26
  Plaats
  Kinderdijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2015 12:49
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2015 13:38
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2015 14:58
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 23:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten