Juridisch Kwaliteitsmedewerker Jeugd/WMO

Opdrachtgever
Inverto Consultancy
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
1
Bekeken
698
Status
Gesloten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Ivm tijdelijke ondercapaciteit zoekt men per direct een Juridisch Kwaliteitsmedewerker op het gebied van Jeugd en WMO. Ervaring op 1 van de gebieden is ook mogelijk mits je bereid bent ook andere zaken tot je te namen. Het project zal per direct ingaan en is voor minimaal 6 maanden 3 dagen per week.

Je bent verantwoordelijk voor de behandeling en afhandeling van bezwaar- en beroepsschriften binnen de beleidsterreinen van WMO en/of Jeugd. Je beoordeelt beleidsstukken op juridische context en stelt overeenkomsten op.
Je adviseert over voortgaande kwaliteitsverbetering door het signaleren van en meedenken over ontwikkelingen van het uitvoeringsbeleid.

Wij zijn op zoek naar iemand met bij voorkeur Jeugd en WMO ervaring. Mocht je ervaring echter met name op 1 van deze gebieden liggen, dan ben je ook bereid je de basismaterie binnen het andere gebied je snel eigen te maken.
Je hebt een pragmatische en no-nonsense inslag. Onze opdrachtgever zoekt met name iemand die oplossingsgericht is.
Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over daadkracht en overtuigingskracht.

Het is een project was momenteel nog redelijk los geformuleerd is dus voel je vrij om te reageren, graag inclusief tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    03-11-2015 10:57
    Plaats
    Gouda

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten