Asp.Net Ontwikkelaar

Intermediair
WIBA IT B.V.
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
193
Status
Gesloten
Referentie
rv

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor haar klant in Amsterdam is WIBA IT op zoek naar een C# ASP.NET ontwikkelaar

Start

ZSM

Duur

3 maanden, met optie op verlenging

Locatie

Amsterdam

Functie

Voor meerdere projecten heeft onze klant behoefte aan versterking van het team. De klant heeft op dit moment een Apple app voor de digitale showroom. Hierin kunnen medewerkers de huidige en aankomende collecties laten zien aan belangstellenden. De bedoeling is dat de Apple app nagemaakt wordt in een website (online versie) zodat de winkeliers er ook gebruik van kunnen maken.

Als extra onderdeel (wat niet in de Apple app zit) willen ze de mogelijkheid hebben om een "HTML-video" aan te maken in het CMS en die in een popup te tonen op de website. Het gaat om een soort Powerpoint presentatie met statische templates (opdelingen van het scherm) om producten met een omschrijving weer te geven. Als transitie tool wordt TweenLite gebruikt (van GSAP) om verloop tussen de slides weer te geven. Het moet er dus uitzien alsof het een werkelijke video is die afgespeeld wordt.

Ook is de klant bezig met de ontwikkeling van haar eigen interne websites. De sites worden volledig in eigen beheer gebouwd en zullen voornamelijk ingezet worden voor marketing doeleinden. De belangrijkste werkzaamheden in dit project zijn het ontwikkelen van de functionaliteiten, het implementeren van het nieuwe design en het responsive maken van het reeds ontwikkelde gedeelte van de websites.
Deze intranet oplossing is opgeleverd in Sitecore, echter niet naar wens van de klant. Vraag van de klant is nu ze met de huidige Sitecore code de juiste oplossingen kunnen bouwen of dat Sitecore niet de juiste keuze is geweest. Om in deze keuze te adviseren is enige Sitecore kennis gewenst. Ook moet je in staat zijn de requirements boven tafel te krijgen.

Daarnaast speelt er ook nog een project m.b.t. betalingsverkeer waar mogelijk op bijgeschakeld dient te worden.

Kennis en ervaring

- C#/ASP.Net
- Jquery (Javascript)
- Couchbase (file based db engine)
- CSS
- HTML
- Engelstalig
- Ervaring met Sitecore (pré)

Sollicitatie graag voorzien van CV, motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-10-2015 12:46
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten