Secretaris Bezwaaradviescommissie HRM (BAC), medior jurist

Intermediair
XBWORKS
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Landelijk
Reacties
0
Bekeken
329
Status
Gesloten

Omschrijving

Beste Freelancer

Voor de klant zijn we op zoek naar Secretaris Bezwaaradviescommissie HRM (BAC), medior jurist

Standplaats landelijk (zie toelichting in de opdracht omschrijving*)
Startdatum 04-01-2016
Einddatum 31-12-2016
Uren per week 36-40 uur per week, verdeeld over 5 dagen

Opdracht omschrijving
De Nationale Politie zal medio december 2015 de eerste besluiten in het kader van de personele reorganisatie verzenden. Hiertegen kunnen medewerkers bezwaar en beroep aantekenen. De gevraagde secretarissen zullen in een projectorganisatie hun werkzaamheden verrichten in samenwerking met zeer ervaren bezwaar-en beroep juristen. Vanuit de centrale projectorganisatie te Ede worden de werkzaamheden landelijk verricht. De ingerichte administratie verleent de secretarissen ondersteuning bij de werkzaamheden. Gezien de vigerende bezwaartermijn is efficiƫnt werken in goed overleg met de voorzitters van de bezwaarcommissie HRM van groot belang.

De werkzaamheden van Secretaris Bezwaaradviescommissie betreft het afhandelen van bezwaren - en alles wat daarmee samenhangt - van medewerkers tegen besluiten met betrekking tot de personele reorganisatie.

*Op alle eenheden zal een werkplek beschikbaar zijn. Het is op dit moment niet aan te geven hoeveel fte er per locatie werkzaam zullen omdat e.e.a. ook zal afhangen van het aantal bezwaren dat per eenheid wordt ontvangen. Medio januari kunnen we dit vaststellen. Flexibiliteit is evenwel uitgangspunt. Hoorzittingen kunnen op verschillende locaties in het land plaats vinden.

Doelstelling
Tijdig en juridisch zuiver bezwaar afhandelen.

Verantwoordelijkheden
Concipiƫren (concept) advies BAC, verslag maken van hoorzitting, beoordeling bezwaardossier op juridische context en eventueel aanvullen van het dossier met noodzakelijk op te vragen documenten. Schrijven van annotaties omtrent juridisch kader van bezwaar.

Vakmatige taken
Aanwezig zijn bij vaktechnisch overleg secretarissen t.b.v. uniformiteit en zorgvuldigheid o.l.v. projectorganisatie. Aanwezigheid bij hoorzittingen en raadkameren van bezwaarcommissie

Opleiding
Minimaal een afgeronde erkende WO rechten opleiding.
Werkervaring
Minimaal 1 jaar relevante ervaring als secretaris of jurist bezwaarcommissie opgedaan. Dit is een eis en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Minimaal 3 jaar relevante ervaring als jurist Awb/ambtenarenrecht opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Dit is een eis en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Aantoonbare ervaring met het schrijven van adviezen en annotaties omtrent het juridisch kader van bezwaren is een wens en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Relevante ervaring opgedaan als secretaris of jurist bezwaarcommissie voor een personele reorganisatie is een wens en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.
Competenties
Sterke schrijver, flexibel/sensitief in omgang met commissieleden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten