Servicedesk medewerker

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
204
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Servicedesk medewerker

Doel van de functie
Het ondersteunen van eindgebruikers bij incidenten en problemen inzake de ICT voorziening
en het beschikbaar stellen en houden van ICT voorzieningen conform de opgestelde prestatiekenmerken.

Functie-eisen Kennis
De functie vereist kennis op mbo-niveau 4 aangevuld met minimaal twee jaar relevante
werkervaring. Heeft kennis van en ervaring met de componenten, processen en systemen
binnen het eigen specialisme. Heeft kennis van en ervaring met projectmanagement en projectmatig werken. Kennis en ontwikkelingen op het gebied van ICT worden bijgehouden.

Zelfstandigheid
De werkzaamheden worden zelfstandig verricht aan de hand van werkinstructies, procedures en werkafspraken waarbij zelf prioriteiten gesteld kunnen worden. Vindingrijkheid is nodig bij het leiden van projecten, bij het beantwoorden van vragen en bij het oplossen van verschillende klachten en meldingen. Problemen worden zelfstandig opgelost waarb ij er indien nodig een terugvalmogelijkheid is op beheerders A, B of C en leidinggevende .

Sociale Vaardigheden
Sociale vaardigheden zoals geduld, tact, luisteren, inlevingsvermogen, het bewaren van eigen houding en een dienstverlenende instelling zijn van belang bij het beantwoorden van vragen en het oplossen of doorzetten van klachten en meldingen. Het wekken van belangstelling is vereist bij het adviseren en het deelnemen aan !CT-projecten. Het aansturen van projectmedewerkers vereist het kunnen motiveren, stimuleren en corrigeren.

Risico's, verantwoordelijkheden en invloed
Er is kans op het veroorzaken van materiƫle schade bij het oplossen van problemen en storingen, bij het werken met apparatuur en gegevensbestanden en bij deelname aan ICT
gerelateerde projecten. Het onjuist uitvoeren van de werkzaamheden kan leiden tot uitval van ICT voorzieningen. Immateriƫle schade kan ontstaan bij het onderhouden van contacten met in- en externe betrokkenen. Er is invloed op de kwaliteit van de dienstverlening van de dienst ICT door het doen van aanbevelingen en deelname aan overlegvormen en werk- en projectgroepen.

Uitdrukkingsvaardigheid
Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist bij het geven van uitleg, informatie en instructies aan gebruikers en in de contacten met collega's. Schriftelijke
uitdrukkingsvaardigheid is nodig bij rapporteren van storingen en problemen in de systeemapplicaties en bij het schrijven van handleidingen.

Bewegingsvaardigheid
Bewegingsvaardigheid is vereist voor het snel en nauwkeurig kunnen bedienen van pc's en andere automatiseringssystemen.

Oplettendheid
De functie vereist aandacht en opmerkzaamheid bij het uitvoeren van de beheertaken, bij het
signaleren en oplossen van storingen en problemen en bij het leiden van ICT gerelateerde projecten. Onvoldoende oplettendheid kan gevolgen hebben voor het werk van medewerkers, voor de voortgang van projecten en voor de werking van de ICT voorzieningen.

Overige functie-eisen
Geduld en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het oplossen van storingen en bij het
aansturen van projectmedewerkers. Gevoel voor systematiek en ordelijkheid is van belang bij het verrichten van beheers- en installatiewerkzaamheden en bij het opstellen van projectplannen. Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist vanwege inzage in (soms vertrouwelijke) digitaal opgeslagen informatie. Voorkomen en gedrag zijn van belang in contacten met gebruikers en leveranciers. Gevoel voor apparatuur is vereist voor het oplossen van storingen.

Standplaats

Amersfoort

Uren per week

40

Startdatum

09-11-2015

Einddatum

07-12-2015

Deadline

30-10-2015 om 18:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    30-10-2015 10:14
    Plaats
    Utrecht

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten