(SR) Java Developement Engineer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75-80
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
453
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Next Stepp Assistance is de eerste organisatie in Nederland die de zelfstandige professional centraal stelt en voor echte ontzorging van diens bedrijfsvoering gaat. Ondersteunen, netwerken en op maat geleverde acquisitie met de focus op een uitdagende opdracht, een mooi tarief en continuïteit zijn cruciale aspecten die bij ons centraal staan.

Ons motto is dan ook “Iedere zelfstandige een eigen assistent”

Ik vertegenwoordig persoonlijk een groep van (senior) Java Developers die ik met de mooiste opdrachtgevers samenbreng. Door een recent aantal successen is er ruimte in mijn team ontstaan waardoor ik per direct op zoek ben naar twee Java Developers voor een internationale organisatie in Amsterdam. Je komt te werken in een team waar Engels de schrijf en voertaal is. Op termijn zijn er groeimogelijkheden naar andere senior rollen. Goede Angular of anders gedegen Javascript kennis is zeer welkom.

Profielomschrijving

  • Passie voor engineering in een complexe en dynamische omgeving en je hebt actuele kennis van de benodigde tools en technieken

  • Je voelt je thuis in Java, JavaScript, server-side ontwikkeltalen en je bent bekend met specification by example, test driven development en continuous delivery , OO concepten en Design patterns

  • Je bent verbeter-gedreven

Productkennis

Niet alles is vereist maar de meeste technologieën mogen geen geheim zijn.
J2EE, JavaScript, CSS , HTML, Angular, Maven, WebSphere, Spring Portlets MVC, Spring WebServices, FreeMarker, Tomcat, Apache, Jenkins (of een andere buildserver) en Basis security concepten (OWASP).
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving neem dan contact met me op.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten