ICT Projectleider aanbestedingen

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

ICT Projectleider
36 uur, per direct tot waarschijnlijk medio 2016

Functieomschrijving
Als ICT projectleider ben je verantwoordelijk voor twee concernbrede aanbestedingen. De aanbesteding concernbreed Kassasysteem moet nog gestart worden, als projectleider ben je samen met de projectleider van DC Inkoop verantwoordelijk voor het hele proces van de aanbesteding, gunning, en implementatie. De aanbesteding Mobiele Telefonie betreft een samenwerkingsverband met de VNG. Op dit moment is er sprake van een raamovereenkomst, en als projectleider ben je verantwoordelijk om vanaf dit punt te zorgen voor opnemen van de afspraken van onze klant in de raamovereenkomst en de implementatie van de uiteindelijke raamovereenkomst.
Organisatie
Je wordt geplaatst bij het dienstencentrum Informatisering en Automatisering (DCIA), de afdeling Projecten en Ontwikkeling. Vanuit deze afdeling worden alle projecten uitgevoerd op Informatiserings- en Automatiseringsgebied. Deze specifieke opdrachten zijn de verantwoordelijkheid van DCIA. Als ICT projectleider heb je te maken met alle afdelingen binnen DCIA, het DC Inkoop en externe partijen.

Profiel
Je hebt inzicht in de wensen van opdrachtgever en gebruiker en kan deze vertalen naar een automatiseringsoplossing. Je weet de betrokken partijen goed in te schatten en te beïnvloeden. Je bent in staat voortdurend voor onverwachte situaties te worden gesteld. Je beschikt over brede automatiseringskennis, waarbij kennis van aanbestedingstrajecten en gemeentelijke organisaties, en bij voorkeur de gemeente Rotterdam, een pré is.
De volgende kerncompetenties zijn hierbij van belang: resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit, communicatief en sociaal vaardig, leiderschap.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten