Realiseren bestegedeelte maatwerkkasten

Opdrachtgever
Muzo Media
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
Realiseren webshop maatwerkkaste

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste developers,

Ik ben op zoek naar iemand die een gedeelte van een webshop kan realiseren. Het gaat hierbij alleen om het technische gedeelte van het samenstellen van inbouwkasten en de kostenberekening hiervan. De styling van het formulier en de ontwikkeling van de algemene site is niet nodig.

Aangezien ik geen directe link kan plaatsen van vergelijkbare sites kun je via google zoeken op Kastengigant, de functionaliteit en het doorlopen van de stappen van het samenstellen van de diverse inbouwkasten moet vrijwel gelijk worden als hier te zien is.

De website zal worden voorzien van het WordPress CMS systeem dus het liefste zien we dat de kasten samenstel tool door middel van een plugin zal worden gerealiseerd. Eventueel icm met Woocommerce ivm de ideal betaling.

Ik zie je prijsopgave graag tegemoet. Mochten er verder nog vragen zijn dan kunnen deze via een prive bericht gesteld worden.

svp alleen specifiek reageren op de opdracht. Algemene introductie emails waar niet ingegaan word op de opdracht worden niet behandeld.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten