Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Helder
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
software

Omschrijving

Werk wat er toe doet!

Bij het Ministerie van Defensie zoeken we Java Developers voor een gave klus. Het ontwikkelen van State-of-the-art Missie-kristiche software. Dit zijn o.a. de Guardion Combat Management Systemen aan boord van de schepen van de Koninklijke Marine, een zeer complexe en omvangrijke productfamilie. Begrijpelijk is gezien de situatie waarin de systemen moeten functioneren, de betrouwbaarheid hiervan essentieel is en hiervoor zoeken we ervaren Java/scale engineers die een mooie kans en opdracht met 2 handen aanpakken en zich bewust zijn van deze verantwoordelijkheid!

we zijn op zoek naar een ervaren Java ontwikkelaar met minimaal 5 jaar ervaring op software ontwikkeling. Daarnaast is het hebben van ervaring met een van de volgende J2EE applicatieservers: Tomcat, Glassfish of WAS en ervaring met een van de frameworks: Spring, Hibernate JSF of Wicket een must.

De volgende skills zouden we graag terug zien in voorgaande werkervaringen en of stages

  • Ervaring met unit testen (JUnit)

  • Ervaring met tools als GIT maven of Jenkins

  • Agile of Scrum ervaring

  • Ervaring met Webservices, REST, AJAX

Pré's

  • Scale, akka en QT

  • ZeroMQ or ActiveMQ

Minstens net zo belangrijk is persoonlijkheid! Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission Critical-systemen die ontwikkeld worden, van groot, soms zelfs van levensbelang zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid moeten DÉ 4 kenwaarden zijn die jij met je meedraagt!

Deze uitdagende opdracht is voor langere tijd en een periode van 24 maanden mag hiervoor minimaal worden aangehouden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten