functioneel ontwerper

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
178
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

4 maanden

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag/Roermond/Deventer/Zwolle/Assen

Uren per week

Strippenkaart

Werkzaamheden
Senior Functioneel Ontwerper/Architect

Achtergrondinformatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.
In de afdeling Informatie- en Procesmanagement is daartoe behoefte aan een business-analist/ontwerper/ICTexpert (kies). Hij/zij zou ingezet kunnen worden op verschillende projecten.

Verbijzondering werkzaamheden

Regelmatig is er behoefte aan een functioneel ontwerper voor kleine klussen met een omvang van tussen de 80 en de 200 uur inzet. Zo wordt op dit moment een ontwerper gezocht voor directe hulp aan scrumteams die voor de regeling IBG (In beslag genomen goederen) en voor Cites(Convention on International Trade in Endangered Species)-vergunningen. Bij gebleken geschiktheid kan de kandidaat vervolgens ook op andere projecten binnen RVO ingezet worden. Het gaat hier nadrukkelijk om een strippenkaart -constructie wat wil zeggen dat beoogde kandidaat meerdere malen inzet zal zijn voor meerdere opdrachten. Het maximum op deze uitvraag is 500 uur in 2015 en 2016.

Verbijzondering kennis en vaardigheden

Voor deze ontwerpwerkzaamheden zoeken wij iemand die: flexibel inzetbaar is, goede kennis heeft van ontwerptechnieken, goed kan samenwerken met analisten en bouwers. Minimaal 5 jaar ervaring heeft als analis/ontwerpert mbt bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van probleemanalyses, verandervoorstellen, gevolgenanalyses e.d. Goede kennis heeft van wetten en regelingen uitgevoerd in het EZ domein. Bekend heid met implementatie van wijzigingen binnen RVO strekt tot aanbeveling
Kennis van RVO en haar applicaties is geen must, maar wel een pre.

Verbijzondering competenties

Schakelen tussen business en IT, Zelfstandig, Initiatiefrijk, Pro-actieve communicatie en goed doorvragen om gebruikerswensen scherp op tafel te krijgen, Is in staat om een eenduidige vertaling te maken van de gebruikersvraag naar de techniek en vice-versa, Teamspeler, Klant gericht, Resultaatgerich, Stressbestendig, Opgewekt

Overige eisen

bereid om op verschillende vestigingsplaatsen van RVO werkzaamheden uit te voeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    29-10-2015 13:18
    Plaats
    Zeewolde

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten