Projectmanager Ipma- C

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Voor een klant zijn wij op zoek naar een Projectmanager voor 3-5 dagen in de week.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van een nieuw promovendi registratie/volgsysteem binnen de klant. Het nieuw ingevoerde promotiereglement geeft de basis voor een nieuw systeem. Belangrijk is dat een systeem niet alleen de promovendi adequaat kan registreren, maar ook de voortgang kan monitoren. De oplossing kan zowel gebruik maken van de huidige systemen, dan wel het introduceren van een nieuw systeem Het huidige systeem Prosys dateert uit de jaren negentig van de vorige eeuw en dient nodig vervangen te worden. Prosys kan ook niet met andere systemen communiceren. Naast de registratie van promovendi worden hier ook de academische plechtigheden en hoogleraren in bijgehouden.

Van jou wordt verwacht dat je binnen de complexe context van de organisatie goed resultaat bereikt, dat het eindresultaat wordt geaccepteerd door de gebruikers en dat de projecten beheerst en voorspelbaar worden gerealiseerd. Je levert periodieke projectrapportages, stuurt binnen de aan jou toegewezen middelen op het eindresultaat. Je bent zowel een conceptueel denker als een hands-on manager en in staat om het gehele traject, van initiatie tot en met implementatie, voor je rekening te nemen.

De activiteiten binnen deze functie zijn: voorbereiding van projecten, projectuitvoering, projectafronding en professionalisering van het vak projectmanagement.

FUNCTIE EISEN
Om de functie van projectmanager goed uit te kunnen voeren, dien je communicatief vaardig te zijn: je bent in staat om met interne- en externe stakeholders effectief te communiceren. Je hebt inlevingsvermogen en je kunt goed situationeel handelen. In deze functie is leiderschap van belang; je verstaat de kunst van het creëren van draagvlak.

Verder heb je

₋ Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als (business) projectmanager van projecten met een complexe technische en bestuurlijke component; ₋ Opleiding projectmanagement (Ipma- C en/of Prince 2 Practitioner);
₋ Ervaring met procesoptimalisatie, projecten met een grote IT component en ontwikkeling en uitrol van interne dienstverlening;
₋ Affiniteit en ervaring met de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek;
₋ Ervaring met Europese aanbestedingstrajecten is een pre.

Soft skills

₋ Zelfstandigheid
₋ Senioriteit
₋ Doeltreffend en resultaatgericht
₋ Bestuurlijke- en organisatiesensitiviteit
₋ Flexibiliteit
₋ Draagvlak kunnen creëren
₋ Communicatief vaardig
₋ Escaleren indien nodig
₋ Goede balans tussen klantgericht en inhoudelijke professionaliteit

Niveau

WO-niveau

STARTDATUM
Per direct.

EINDDATUM
3 maanden na startdatum, met optie tot verlenging

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten