302605 - Casemanager

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
28-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
61,50
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
450
Status
Gesloten
Referentie
302605

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Freelance.nl.

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: www.harveynash.com/nl/vacatures/

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Joris van Leeuwaarden
Recruitment Consultant
Harvey Nash

T

+31 (0)346 581 058

M

+31 (0)621 847 821


Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Den Haag op zoek naar een Casemanager.

Proces

Deadline: donderdag 29 oktober 14:00 uur

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

31-05-2016

Gemiddeld aantal uren per week

32-40

Tarief

zo scherp mogelijk, maximaal € 61,50

Bijzonderheid: in deze periode kunnen geen lange vakanties kunnen worden opgenomen. Op de afdeling niet structureel thuisgewerkt, dit kan slechts incidenteel.

Branche

Bank/ Verzekeraar, Businessline Schade

Bedrijfsinformatie

De visie van deze opdrachtgever is actueler dan ooit: ze willen klanten in staat stellen zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Deze visie sluit aan bij de huidige tijd waarin de overheid zich terugtrekt, de technologie razendsnelle ontwikkelingen doormaakt en klanten steeds specifiekere wensen hebben. Zij willen inspelen op deze veranderingen door steeds klantgerichter te gaan werken. Uiteindelijk willen ze de meest aanbevolen verzekeraar worden. Uit feedback van klanten, stakeholders en medewerkers, waaronder de NPS-scores en de Global Survey, blijkt dat ze wel op weg zijn maar nog een mooie slag te maken hebben. Om dit doel te realiseren, moeten ze efficiënter en effectiever gaan werken en hun producten en processen vereenvoudigen.

Door te luisteren naar de wensen van de klant, hoogwaardige- en servicegerichte dienstverlening aan te bieden en eerlijk en begrijpelijk te communiceren, stelt de opdrachtgever haar klanten in staat de juiste financiële keuzes te maken. Financieel bewust denken en handelen in het belang van de klant. Alles wat ze doen creëert waarde voor de klant. Elke medewerker denkt vanuit het klantperspectief en handelt vanuit de netwerkgedachte.

Omgeving

Ter vervanging van een casemanager in verband met zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een ervaren casemanager AOV, met name met ruime ervaring binnen het verzekeringswezen.

Arbeidsdeskundige kennis is een pré. Moet met korte inwerktijd snel aan de slag kunnen gezien de duur van de opdracht.

De keten Inkomen kent één schadeteam waar de schadebehandeling en verwerking plaatsvindt voor alle inkomensproducten, zowel provinciaal als in volmacht. Naast een team van casemanagers kent de afdeling een aantal servicemedewerkers voor AOV, WIA en Ziekteverzuim.

Je hebt een uiteenlopend takenpakket waarin aandacht voor onze klanten centraal staat. Daarnaast heb je ook oog voor het verbeteren van de effectiviteit in onze organisatie en de optimalisatie van onze processen. Je maakt onderdeel uit van het schadeteam waarin je samen met je collega’s zorgt voor een uitstekende klantrelatie en een beheerste schadelast. Je werkt met korte lijnen en duidelijke verantwoordelijkheden en werkt nauw samen met het klanten-/acceptatieteam.

Jouw werkzaamheden

 • Je optimaliseert en verbetert de klantrelatie;

 • Je bent sparringpartner voor verzekerde/ arbeidsdeskundige/ medisch adviseur / acceptatie/ speciale zaken / juridische zaken

 • Je luistert naar de klant, je denkt mee in oplossingen en voert beleid gericht op re-integratie. Je neemt hiervoor op regelmatige basis actief contact op met de klant

 • Je volgt binnen de keurmerk norm aan negatieve klantenfeedback/ klachten op in het daarvoor bestemde systeem;

 • Je behandelt met name de standaard zaken met een beperkte financiële impact.

Profiel

 • In bezit van een volledig MBO diploma (niveau 4)

 • Je bent in het bezit van WFT-diploma Adviseur Inkomen

 • Je hebt volledige branche kennis

 • Je beschikt over afgeronde opleidingen op het gebied van preventie en re-integratie en/of Arbeidsdeskundigde aspecten in de AOV of je bent bezig deze te behalen

 • Enige relevante werkervaring (minimaal 2 jaar) is een vereiste.

Competenties

 • Samenwerken

 • Analytisch vermogen

 • Stevige/ volwaardige gesprekspartner

 • Daadkracht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-11-2015 06:22
  Plaats
  Nijker

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten