Teamleider communicatie pensioenen

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
41
Status
Gesloten
Referentie
92150248

Omschrijving

Teamleider communicatie Pensioenen

Als Teamleider Communicatie ben je de operationele rechterhand van het Hoofd Communicatie op het gebied van klantcommunicatie en eindverantwoordelijk voor de performance van het team van klanten-communicatieadviseurs zes professionals, ieder met een specifiek aandachtsgebied). Daarbij heb je een aantrekkelijke mix van strategische en operationele taken. Op strategisch niveau word je uitgedaagd om mee te denken over het overkoepelende communicatiebeleid voor onze klanten en hen daarover te adviseren. Op operationeel gebied geef je dat beleid concreet handen en voeten en zorg je voor optimale operationele afstemming tussen de teamleden. Daarnaast coach je en enthousiasmeer je jouw teamleden, waarborg je dat de doelstellingen worden behaald en bewaak je de grote lijnen proactief. Bovendien stimuleer je de competentieontwikkeling en rapporteer je over de gerealiseerde prestaties. Daarnaast pak je complexe communicatie-uitdagingen op, bijvoorbeeld naar aanleiding van veranderende wet- en regelgeving of bij de introductie van nieuwe producten. Een aantrekkelijke rol dus voor communicatieprofessionals die strategisch inzicht aan people skills en passie voor de communicatiepraktijk koppelen.

Jouw vijf kerntaken

Formuleren en executeren samenhangende communicatiestrategie
Vertalen communicatiestrategie naar effectief beleid,
Aansturen en coachen van zes communicatieadviseurs
Signaleren van kansen/knelpunten en doorvoeren van procesoptimalisaties
Inhoudelijk adviseren van klanten en overige stakeholders

Je bent een vakvolwassen Communicatieadviseur met aantoonbare leidinggevende kwaliteiten (coachende en inspirerende managementstijl) en een stevige visie op pensioencommunicatie. Je combineert een bewezen communicatief trackrecord (minimaal 10 jaar) in de pensioensector met een gezonde dosis eigenaarschap. Uiteraard communiceer je soepel op alle organisatieniveaus (zowel in- als extern) en heb je een Senior uitstraling. Je opereert sterk proactief, vindt het een uitdaging om een toekomstbestendige communicatiestrategie vorm te geven, maar hebt ook passie voor de operationele invulling. Je bent een geboren adviseur en kunt belangen uitstekend wegen en verenigen. Je rapporteert aan de Manager Marketing en Communicatie.

Wat je verder met je meebrengt

HBO/WO–achtergrond met communicatieve component.
Organisatiesensitief, uitstekend gevoel voor de complexe verhoudingen binnen de sector
Schrijftalent, presentatievaardigheden, adviserende kwaliteiten
10+ jaar ervaring in de pensioensector is een vereiste.
Leidinggevende ervaring is een vereiste.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk donderdag 29/10 om 15:00 uur je CV + Motivatie en uurtarief.

Gewenste startdatum

1/12/15

Duur opdracht

Onbekend, tussen de 3 en 12 maanden.

Locatie

Den Haag

Uurtarief

Tussen de € 80 en € 90, inclusief reiskosten. Afhankelijk van kennis en ervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten