Teammanager BICC

Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
4
Bekeken
592
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor je interesse en je reactie op deze opdracht!
Inmiddels is deze vacature gesloten. We hebben meerdere goede profielen ontvangen en hebben kandidaten voorgesteld aan onze eindklant. We hebben alle ontvangen CV’s meegenomen in de selectieprocedure. Indien je niets gehoord hebt kun je er vanuit gaan dat we voor deze specifieke functie helaas voor een andere kandidaat hebben gekozen. Door het grote aantal reacties kunnen we niet iedereen een persoonlijke reactie sturen.

Naast deze functie hebben wij continu interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in Noord-/Oost-Nederland. Wellicht dat we in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen. Wil je in de toekomst sneller op de hoogte gehouden worden van interessante passende vacatures? Of gewoon eens met ons in contact komen? Stuur mij dan even een email, dan neem ik contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Tristan Nijboer
t.nijboer@seven-stars.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Hallo!
Op zoek naar een uitdagende opdracht? Bekijk dan snel onderstaande beschrijving. Wij zijn namelijk op zoek naar een Teammanger voor een leuke opdracht bij de Belastingdienst in Apeldoorn. Iets voor jou? Reageer dan direct!

Functie-informatie

Zonder actie geen verandering. De Unit Business Intelligence Competence Center (BICC) van de Centrale Administratie van de Belastingdienst (B/CA) staat voor een uitdagende verandering. Het werk verschuift van het bouwen van query’s naar het stelselmatig, veilig en gedocumenteerd ontsluiten van interne silo’s in datawarehouses en information hubs. Ben jij de nieuwe teammanager van deze unit die ons helpt om deze nieuwe bedrijfsfunctie, op het grensvlak van business en ICT, verder mee op te zetten?

In jouw rol als manager zorg je voor dagelijkse productie, afstemming met klanten en partners, maar vooral voor het verder ontwikkelen van B/CA. Dat vergt analyse van uitvoeringsvraagstukken, ontwerp van nieuwe werkwijzen en praktische actie waarin dat vorm krijgt. Je kunt dat overbrengen– zowel naar je medewerkers als naar klanten en leveranciers.
Vernieuwing is belangrijk; een betrouwbare schakel in de gegevensketen zijn is minstens zo belangrijk. Je scherpt afspraken met klanten aan, stuurt strak op realisatie en bouwt aan een meer transparante verantwoording. Dat doe je vanuit de inhoud; medewerkers merken dat je verstand van zaken hebt, waardoor ze samen gemaakte keuzes respecteren. Je hebt ervaring met een coachende stijl van leidinggeven aan experts op hbo-niveau.

Een eigen bestuurlijke rol in de afstemming met klanten en afnemers en met de partners die de onontbeerlijke ICT-voorzieningen leveren is écht nodig. Ook die taal moet je spreken. Misschien niet in detail, maar wel met verstand van zaken. Er wordt nauw samengewerkt met de collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Het opbouwen en onderhouden van een relatienetwerk doe je op je eigen manier.

Functie-eisen

 • Je hebt een wo-diploma, liefst in de richting van informatisering. Dit is een harde eis. Het heeft geen zin om te reageren als je geen WO-diploma hebt, je reacties wordt dan niet in behandeling genomen.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het managen van (externe) relaties (‘de keten’), conceptuele kennis van gegevensuitwisseling en -verwerking en affiniteit met informatisering.

 • Als je ervaring hebt met Lean is dat zeker een pre.

Je werkt het liefst in een dynamische omgeving en kan prioriteiten stellen als dat nodig is. Je bent in staat om in een politiek-bestuurlijk krachtenveld, waar continuïteit hoog in het vaandel staat, tot afgewogen oordelen en adviezen te komen. Daarin durf je kritisch en tegendraads te zijn, maar je weet dit met tact over het voetlicht te krijgen. Je hebt een stevige persoonlijkheid en loopt niet weg voor je verantwoordelijkheden

Jouw Competenties

 • initiatief

 • resultaatgerichtheid

 • organisatiebewustzijn

 • analytisch vermogen

 • samenwerken

Overige informatie

 • Startdatum: 16-11-2015

 • Inzet: 36 uur/week

 • Duur: Betreft een opdracht voor langere tijd

 • Werklocatie: Apeldoorn

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan kom ik graag met je in contact! Ik ontvang graag je CV, tarief, beschikbaarheid en een korte motivatie.

Met vriendelijke groet,

Tristan Nijboer, Seven Stars

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  29-10-2015 12:06
  Plaats
  Dalfsen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 12:13
  Plaats
  Vledder

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 12:26
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 12:39
  Plaats
  Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten