Contractmanager UAV-GC

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
443
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

16-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

3-11-2015 om 10:00 uur

Bij de uitvoering van de vernieuwing van de Leidsebrug is behoefte aan een ervaren contractmanager op het gebied van UAV-GC.

De contractmanager wordt vanuit het Ingenieursbureau ingezet bij de uitvoering van de vernieuwing van de Leidsebrug (Projectbureau Leidseplein).

Eisen

in de afgelopen 5 jaar, ervaring opgedaan met minimaal 3 projecten als contractmanager met het voorbereiden en uitvoeren van geïntegreerde contracten in de GWW-sector.
in de afgelopen 5 jaar, ervaring opgedaan met minimaal 3 projecten waarbij gewerkt is met System Engineering (SE) en Document Management Systemen (DMS).
in staat om de continuïteit te bieden en te borgen van de gevraagde behoefte inclusief de benodigde kennis bij de beschreven probleemstelling gedurende de looptijd van de opdracht.
ervaring in het overdragen van kennis (bijv. door het geven van cursussen of opleidingen, doceren, etc.)

Wensen

ervaring als contractmanager binnen de overheid, waarbij de aspecten techniek, recht, organisatie en proces een belangrijke rol spelen.
ervaring met het aansturen van dergelijke complexe processen, waarbij helicopterview een belangrijke rol speelt.
afgeronde opleiding Civiele Techniek.
een afgeronde opleiding Nederlands Recht.
ervaring met risicobeheersing conform de Risman-methode.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten