Management Assistent ICT en HR

Opdrachtgever
Ventolines
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten

Omschrijving

Ventolines is een snel groeiende allround dienstverlener op het gebied van windenergie. Wij leveren diensten voor windprojecten in alle stadia: ontwikkeling, financiering & contractering, realisatie en beheer. Van advisering tot compleet projectmanagement, voor kleine tot en met de grootste windprojecten van Nederland met investeringen van 1 mln. tot > 500 mln. euro per project.

Wij lopen voorop in Nederland als het gaat om de realisatie van grote windprojecten. We zijn onder meer de drijvende kracht achter de totstandkoming van nearshore Windpark Westermeerwind (144 MW) en ook intensief betrokken bij NOP Agrowind (195 MW), beide onderdeel van het grootste windpark van Nederland, Windpark Noordoostpolder. Daarnaast voeren wij de projectleiding van het toonaangevende Windpark Fryslân (250 – 400 MW). Met deze en een groot aantal kleinere projecten heeft Ventolines bewezen een grensverleggende organisatie te zijn in een behoorlijk complexe omgeving met een grote diversiteit aan stakeholders (belangenorganisaties, overheden, media, omwonenden, bouwconsortia, energiebedrijven, financiers en participanten).
Onze maatstaven zijn hoog als het gaat om kwaliteit van het werk en het team. De (internationale) professionals die hier werken zijn dan ook uiterst gemotiveerd, tonen veel initiatief, zijn resultaatgericht, flexibel en werken met veel plezier goed met elkaar samen. Een uiterst boeiende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng in een team van ca. 25 personen.

Ben jij ook zo’n zelfstarter? Dan ben je meer dan welkom, want wegens groei zijn wij op zoek naar een:
Management Assistent ICT en HR
Flevoland, 6-12 maanden, 40 uur per week

Ventolines implementeert momenteel het document management systeem DigiOffice. Voor de backoffice staat het framework, maar het systeem dient op afdelingsniveau (HR, PR, Finance en Secretariaat) verder ingericht en gevuld te worden zodat uiteindelijk ons hele bedrijf op DigiOffice draait. Jij bent daarin de cruciale factor. In samenwerking met een van de directieleden en de afdelingen bepaal je de nieuwe indeling op grond van de bestaande structuur en rol je het systeem verder uit.

Daarnaast fungeer je als HR assistent, m.n. wat betreft werving & selectie. Je houdt het statusoverzicht bij, beheert de kandidatenoverzichten en coördineert het hele wervingsproces van planning tot en met het succesvol starten van de nieuwe medewerkers en contractors.

Je ondersteunt en rapporteert aan een van de directieleden en fungeert als backup op het secretariaat. Je bent in staat om zowel in het Nederlands als Engels te notuleren.

Je geniet van werken in een zeer dynamische en complexe omgeving en hebt te allen tijde overzicht: op de korte, maar vooral ook op de lange termijn. Je weet hoe belangrijk gestroomlijnde processen zijn om een organisatie tot een succes maken. Je bent aantoonbaar sterk in plannen en prioriteiten stellen en maakt gebruik van slimme ICT tools. Je werkt transparant samen zodat informatie, de status en voortgang van zaken te allen tijde inzichtelijk zijn en er flexibel omgegaan kan worden met veranderingen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en woorden als zelfstarter, proactief, servicegericht, flexibel, vrolijk en stressbestendig staan op je lijf geschreven. In deze functie is het van groot belang dat je oog hebt voor detail en zeer nauwkeurig werkt. Wellicht vragen wij veel, maar daartegenover staat een baan waar je alles uit kunt halen. Geen dag is hetzelfde, wij bieden uitdaging genoeg.

TAKEN

 • Inrichten en beheren van document management systeem DigiOffice t.b.v. de backoffice en overzetten documenten conform richtlijnen, maken van handleiding

 • Plannen, monitoren en behouden van voortgang van de werving & selectieprocedures, bijhouden van het werving & selectieoverzicht en de kandidatenlijsten

 • Coördinatie werving & selectieprocedures intern met directie & afdelingsmanagers en extern met recruiters, assessmentbureaus en kandidaten

 • Bestaande processen identificeren, verbeteren en vastleggen

 • Samenwerken met en vervanging van de directiesecretaresses: ondersteuning van de MT-leden, complex agendabeheer, projectmatige ondersteuning en notuleren (Engels en Nederlands)

OPLEIDING EN ERVARING

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau: analytische manier van denken

 • Minimaal 8 jaar werkervaring waaronder ervaring als management assistent

 • Ervaring in HR-ondersteuning is een pré

 • Uitstekende kennis van MS Office (Word, PowerPoint, Excel en Outlook) en een of meerdere Document Control systemen zoals Share Point en DigiOffice

 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (w/s)

 • Geen 9-tot-5-mentaliteit: een werkweek van minder dan 40 uur is niet onderhandelbaar

 • Rijbewijs en eigen vervoer, thuiswerken is geen optie

PROFIEL EN COMPETENTIES

 • Vermogen om zeer snel te schakelen

 • Nauwkeurig, gestructureerd en procesmatig werkend

 • Duizendpoot: sterk in plannen en organiseren

 • Resultaat- en kwaliteitsgericht

 • Proactieve, flexibele instelling in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn

 • Communicatief sterk, service- en klantgericht

Voor meer informatie kun je terecht op ventolines.nl, westermeerwind.nl en windparkfryslan.nl.

REACTIE
Graag ontvangen we je CV uiterlijk maandag 2 november met vermelding van uurtarief inclusief reiskosten en snelst mogelijke startdatum (incl. vakantieplanning).

PROCEDURE EN VOORWAARDEN
Beoordelingen van CV’s vindt slechts plaats indien alle gevraagde informatie aangeleverd is.
Indien wij je CV reeds via een andere weg ontvangen hebben, laten we je dit per omgaande weten en zullen we je profiel niet in behandeling nemen.

Een korte online capaciteitentest en/of drijfveren- en motivatietest kan deel uit kan maken van de selectieprocedure.

Ventolines BV (www.ventolines.nl) is gevestigd in het Agrico gebouw, Duit 15, 8305 BB Emmeloord, filevrij te bereiken in ca. 60 min. vanuit Utrecht, 50 min. vanuit Amsterdam-Oost, 40 min. vanuit Zwolle, en 35 min. vanuit Sneek.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten