Intermediair
Capstone - Beyond Limits
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten
Referentie
-

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Wie we zoeken

IT zit in het hart van de NS. Zonder IT rijden er geen treinen meer, kunnen we geen reisinformatie geven en zelfs geen kopjes koffie meer verkopen. Om onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we bij NS hebben veel mooie, grote en innovatieve IT projecten lopen.

Reisinformatie is voor de reiziger een cruciaal product. Bij het InfoPlus ontwikkelteam wordt volgens de Agile/Scrum methode ontwikkeld.

We zoeken een enthousiaste en proactieve Java EE ontwikkelaar, die zich als een vis in het water voelt, in een dergelijke complexe omgeving.

Hier ga je werken

IT-Operations is onderdeel van de NS Groep. Hierbinnen houdt NS Reizigers (NSR) zich bezig met “alles wat met het rijden van treinen en het faciliteren van de klant te maken heeft”. Op een gemiddelde werkdag maken meer dan één miljoen klanten per dag gebruik van de diensten en reizen met de treinen van NSR. NS Reizigers streeft ernaar om: de treinen op tijd te laten rijden, te zorgen voor voldoende en comfortabel materieel, goede service en informatie te verstrekken, en zorg te dragen voor adequate opvang bij verstoringen.

Het InfoPlus ontwikkelteam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software applicaties van het centrale reisinformatie systeem. Deze applicaties, InfoPlus genoemd, verzorgen de omroep en reisinformatie op alle stations van Nederland en worden op termijn de bron achter vele systemen als de NS app, website, systemen voor personeel en informatieschermen in de treinen.

Het centrale systeem bestaat uit een aantal applicaties, die gebruik maken van Redhat, Oracle DB en Oracle Weblogic. InfoPlus is een “near real-time” hoog beschikbaar systeem in een gedistribueerde, concurrent, multi-tasking omgeving.

Op dit moment werken we aan een groot aantal projecten om de reisinformatie verder te ontwikkelen. Het ontwikkelteam bestaat uit 32 mensen, waaronder 3 scrum teams, een team van analisten en een intergatie team.

Minimale functie eisen

Afgeronde HBO opleiding;
Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met JEE (Java Enterprise Edition, specifiek met JMS, EJB, JPA, JAXB, JTA, JSP en servlets), Java 6, Spring, Hibernate, XML/XSD, SQL, Mockito, JodaTime, Junit, Eclipse, Linux, Windows omgeving.
Ervaring met geautomatiseerd testen
Ervaring met build systems (bij voorkeur Jenkins)
Ervaring met tools als GIT, Maven, Jira, Nexus

Wenselijke kennis en ervaring

Ervaring met Agile en SCRUM technieken (certificaten zijn een pre)
Ervaring met het werken in een grote en complexe organisatie
Ervaring met Angular JS
Een of meerdere certificaten OCJP, OCEA, OCBCD, OCWCD
Ervaring met applicatieservers (bij voorkeur Weblogic)
Ervaring met het bouwen van testen via IBM RFT, Cucumber, Fitnesse en/of Selenium

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties

Samenwerken in eenscrum team
Klantgericht en dienstverlenend
< >Niet bang om te vragen
< >De kernwaarden van NS zijn: proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten