Technisch Projectleider

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
2
Bekeken
260
Status
Gesloten
Referentie
BCIG8983

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Op dit moment zijn al enkele technische projecten gestart of gaan binnenkort starten waarvoor we op zoek zijn naar een Technisch Projectleider voor de aansturing ervan. Het gaat onder andere om een migratie van een Oracle database naar een Postgress database, het upgraden van ESRI software en het realiseren van diverse koppelingen tussen zowel interne naar interne systemen, als ook koppelingen tussen interne naar externe systemen. Dit alles in nauwe samenwerking met de ICT architect en/of het interne geo-informatieteam.

Wij vragen flexibiliteit van de kandidaat betreft werkdagen en -tijden. Deze worden in overleg met de opdrachtgever bepaald en moeten afgestemd kunnen worden met de ICT architect en het interne geo-informatieteam.
Kandidaat omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Technisch Projectleider die voldoet aan het volgende profiel

minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;
minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van migraties en/of dataconversies bij een overheidsorganisatie;
gedurende de periode 2007-2015 ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten;
gedurende de periode 2010-2015 ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was;
een Prince2 Practitioner certificering;
kennis van en ervaring met architectuurconcepten is een pré;
bij voorkeur kennis van en ervaring met Oracle, Postgress en geocomponenten.
De provincie Gelderland zoekt een ervaren, doortastende en resultaatgerichte Technisch Projectleider die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen. De Technisch Projectleider beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Eisen
De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar.
De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van migraties en/of dataconversies bij een overheidsorganisatie.
De kandidaat heeft gedurende de periode 2007-2015 aantoonbaar ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten.
De kandidaat heeft gedurende de periode 2010-2015 aantoonbaar ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over een Prince2 Practitioner certificering.

Wensen
De kandidaat beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Tevens is de kandidaat resultaatgericht.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met architectuurconcepten.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met Oracle, Postgress en geocomponenten.
De kandidaat beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Startdatum 01-12-2015
Einddatum 31-05-2016
Uren per week, min 32
Uren per week, max 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-10-2015 08:00
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-10-2015 09:23
  Plaats
  Nijkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten