Technisch Projectleider

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70,00
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
CC112

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Functie

Technisch Projectleider

Locatie

Arnhem

Branche

Overheid

Start

01-12-2015

Eind

31-05-2016

Verlenging

Is mogelijk

Tarief

€ 70,- per uur

Omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.
De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.
Op dit moment zijn al enkele technische projecten gestart of gaan binnenkort starten waarvoor we op zoek zijn naar een Technisch Projectleider voor de aansturing ervan. Het gaat onder andere om een migratie van een Oracle database naar een Postgress database, het upgraden van ESRI software en het realiseren van diverse koppelingen tussen zowel interne naar interne systemen, als ook koppelingen tussen interne naar externe systemen. Dit alles in nauwe samenwerking met de ICT architect en/of het interne geo-informatieteam.

Wij vragen flexibiliteit van de kandidaat betreft werkdagen en -tijden. Deze worden in overleg met de opdrachtgever bepaald en moeten afgestemd kunnen worden met de ICT architect en het interne geo informatieteam.

Wij zijn op zoek naar een Technisch Projectleider die voldoet aan het volgende profiel

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;

 • minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van migraties en/of dataconversies bij een overheidsorganisatie;

 • gedurende de periode 2007-2015 ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten;

 • gedurende de periode 2010-2015 ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was;

 • een Prince2 Practitioner certificering;

 • kennis van en ervaring met architectuurconcepten is een pré;

•bij voorkeur kennis van en ervaring met Oracle, Postgress en GEO componenten.
De provincie Gelderland zoekt een ervaren, doortastende en resultaatgerichte Technisch Projectleider die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen. De Technisch

Projectleider beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Interesse?

Dan ontvangen we graag de volgende gegevens

 • meest recente cv, in word formaat, in het Nederlands

 • duidelijke motivatie, gericht op de aanvraag, waarin goed naar voren komt, dat aan de gestelde eisen kan worden voldaan

 • beschikbaarheid

 • tariefindicatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten