Freelance (Interim) Project Manager - Advanced Process Control - Nederlands

Intermediair
Panda International
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
499
Status
Gesloten
Referentie
Freelance (Interim) Project Mana

Omschrijving

PANDA LIFE SCIENCES is een gespecialiseerd recruitment agency die zich richt op het plaatsen van high-level kandidaten in permanente en freelance rollen binnen de Europese Farmaceutisch, Medical Device, Biotech en Levensmiddelen sectoren. Door nauw samen met kandidaten en klanten te werken om hun uitdagende zakelijk behoeften te voldoen, heeft het Panda team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit vooraanstaande Life Sciences organisaties. Ons recruitment business model is gebaseerd op het ontwikkelen en bouwen van langdurige relaties met onze directe contacten, onze bewezen service daarin is iets waar wij trots op zijn!

OMSCHRIJVING

Voor een klant in de voedingsmiddelensector zijn we op zoek naar een freelance Project Manager APC , dit voor een project te starten in November.

Als Project Manager Advanced Process Control (APC) ben jij de expert op het gebied van Process Control binnen technologisch innovatieve uitbreidings- en optimalisatieprojecten. Je kan hierbij denken aan nieuwbouw en optimalisatieprogramma’s van onder meer sproeidroogtorens, productielijnen en verpakkingslijnen.

Binnen deze projecten ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het opzetten, initiëren en implementeren van nieuwe APC projecten binnen het lopende programma.
Verder speel je een belangrijke rol in het opzetten en uitrollen van de Process Control filosofie binnen de productielocaties. Tevens ondersteun je de productielocaties bij gecompliceerde issues en het realiseren van verbeteringen op het gebied van process control. Dit in samenwerking met operators en technisch specialisten om te komen tot de juiste oplossingen.

JOUW PROFIEL

Een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in Engineering, Electrical Engineering, Chemical Engineering of Mechanical engineering.
Minimaal 10 jaar ervaring met Process Control engineering en ervaring met het ontwerpen, initiëren en implementeren van Advanced Process Control projecten, bij voorkeur in voedingsmiddelen- farmaceutische of chemische sector.
Ervaring en/of affiniteit met één of meerdere van onze key technologieën: Drying & Evaporating, Membrane Technology, Solid Liquid Separation, inline sensing of Packaging Technology.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-10-2015 19:31
  Plaats
  BA

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-11-2015 08:37
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten