Secretaris Bezwaaradviescommissie HRM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
376
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum: 04-01-2016

Einddatum:31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36-40 uur

Sluitingsdatum

02-11-2015 om 23:00 uur

Opdracht omschrijving

De klant zal medio december 2015 de eerste besluiten in het kader van de personele reorganisatie verzenden. Hiertegen kunnen medewerkers bezwaar en beroep aantekenen. De gevraagde secretarissen zullen in een projectorganisatie hun werkzaamheden verrichten in samenwerking met zeer ervaren bezwaar-en beroep juristen. Vanuit de centrale projectorganisatie te Ede worden de werkzaamheden landelijk verricht. De ingerichte administratie verleent de secretarissen ondersteuning bij de werkzaamheden. Gezien de vigerende bezwaartermijn is efficiƫnt werken in goed overleg met de voorzitters van de bezwaarcommissie HRM van groot belang.

De werkzaamheden van Secretaris Bezwaaradviescommissie betreft het afhandelen van bezwaren - en alles wat daarmee samenhangt - van medewerkers tegen besluiten met betrekking tot de personele reorganisatie.

*Op alle eenheden zal een werkplek beschikbaar zijn. Het is op dit moment niet aan te geven hoeveel fte er per locatie werkzaam zullen omdat e.e.a. ook zal afhangen van het aantal bezwaren dat per eenheid wordt ontvangen. Medio januari kunnen we dit vaststellen. Flexibiliteit is evenwel uitgangspunt. Hoorzittingen kunnen op verschillende locaties in het land plaats vinden.

Doelstelling

Tijdig en juridisch zuiver bezwaar afhandelen.

Verantwoordelijkheden

Concipiƫren (concept) advies BAC, verslag maken van hoorzitting, beoordeling bezwaardossier op juridische context en eventueel aanvullen van het dossier met noodzakelijk op te vragen documenten. Schrijven van annotaties omtrent juridisch kader van bezwaar.

Vakmatige taken

Aanwezig zijn bij vaktechnisch overleg secretarissen t.b.v. uniformiteit en zorgvuldigheid o.l.v. projectorganisatie. Aanwezigheid bij hoorzittingen en raadkameren van bezwaarcommissie

Opleiding

Minimaal een afgeronde erkende WO rechten opleiding.

Werkervaring

EISEN

Minimaal 1 jaar relevante ervaring als secretaris of jurist bezwaarcommissie opgedaan, dit moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV

Minimaal 3 jaar relevante ervaring als jurist Awb/ambtenarenrecht opgedaan in de afgelopen 5 jaar, dit moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV

WENSEN

Aantoonbare ervaring met het schrijven van adviezen en annotaties omtrent het juridisch kader van bezwaren is een wens en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV

Relevante ervaring opgedaan als secretaris of jurist bezwaarcommissie voor een personele reorganisatie is een wens en moet duidelijk herkenbaar/benoemd zijn in het CV

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  29-10-2015 19:33
  Plaats
  Nederhorst den Berg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-10-2015 19:36
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten