Technisch Projectleider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
7
Bekeken
565
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Over het algemeen bleken de profielen te senior, wij zochten een hands-on projectleider terwijl er veel senior Project/Programma/Portfolio managers hebben gereageerd.

Heeft u van ons niets ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36 uur in 4 a 5 dagen

Sluitingsdatum

02-11-2015 om 09:00 uur

Opdracht omschrijving

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties. Binnen de dienst ICT voert de sector PPI het IV project- en programmamanagement en Interimmanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business en de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services.

De sector PPI bestaat uit de teams: Project-, Programma- en Interim management, Projectondersteuners, Project en Programma Office en het Projectenbureau. De sector levert capaciteit voor het leiden van programma's en projecten binnen de Nationale politie. Deze programma's en projecten richten zich op de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten/diensten.

Doelstelling

Uitvoeren en ondersteunen van diverse IV gerelateerde deelprojecten.

Verantwoordelijkheden

Mede verantwoordelijk voor de realisatie van complexe (sterk organisatorisch) deelprojecten op het terrein van informatievoorziening.
Draagt mede zorg voor de implementatie van de oplossingen.

Vakmatige taken

Je leidt de IM en ICT gerelateerde (deel) projecten, die geïnstalleerd, getest en geïmplementeerd dienen te worden binnen de rekencentra. Daarbij heb je te maken met alle onderdelen die binnen het rekencentrum actief zijn, zoals Inkoop, Lokale Ondersteuning, maar ook Floormanagement, Servicecoordinatie etc. Kennis van, of affiniteit met werk binnen een rekencentrum is een pre. Een hands-on mentaliteit is gewenst.

Leidinggevende taken

Je geeft operationeel leiding aan projectgroepen, die zijn samengesteld uit meerdere disciplines.
De grootte van de teams waaraan je leiding geeft zijn afhankelijk van het project.

Contacten

Ja, leveranciers van hard en software, leveranciers van diensten. Projectmedewerkers, collega's van andere lijn afdelingen.

Functie eisen

Opleiding

Minimaal een afgeronde erkende 4 jarige HBO opleiding is een eis.
Een afgeronde erkende 4 jarige HBO opleiding in de richting informatica of technische bedrijfskunde is een wens.
De behaalde geldige Prince2 Practitioner certificering is een wens.
De behaalde IPMA D certificering is een wens.

Werkervaring

In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectleider binnen een ICT of IM gestuurde omgeving. Dit is een eis.
In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar relevante ervaring met het operationeel leidinggeven aan projectteams, die zijn samengesteld uit meerdere disciplines (bijvoorbeeld beheerders, analisten, ontwikkelaars). Deze ervaring moet zijn opgedaan binnen een ICT of IM gestuurde omgeving. Dit is een eis.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met de implementatie van ICT en of IM oplossingen zoals vernieuwingen, beheer, softwareontwikkeling, enz. Dit is een eis.
Aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Projectmanagement in de politieorganisatie is een wens.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Projectmanagement binnen de overheid is een wens.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement op het niveau van IPMA D is een wens.
Aantoonbare werkervaring met de Principal Toolbox is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


7 reacties

 • Datum
  29-10-2015 18:20
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 18:26
  Plaats
  Loosdrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-10-2015 19:18
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-10-2015 11:00
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-10-2015 17:30
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-10-2015 20:12
  Plaats
  Hedel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-10-2015 08:21
  Plaats
  Zaltbommel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten