senior Applicatieontwikkelaar Java (SB)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

We hebben wederom een nieuwe Java-aanvraag voor de Belastingdienst. Het gaat om een rol als senior Applicatieontwikkelaar Java, voor 36 uur in de week . Naast kennis van Spring en Wicked, is kennis m.b.t. Struts een vereiste.

Deadline: 3 november 2015 om 15.00 uur

Opdrachtomschrijving

Ik zoek versterking voor het team BVB om verschillende onderhoud en bouwopdrachten op een aantal beheer applicaties uit te voeren. De opdracht in de eerste maanden betreft het aanpassen van de zogenaamde beheer App en Beheer next en deze conform geldende richtlijnen qua functionaliteit samen te voegen. Daarnaast is er ook een monitoring tool die volgens de geldende Java richtlijnen aangepast moet worden. Als laatste is er nog een opdracht voor een nieuw te bouwen tool, om stromen automatisch te implementeren op Brokeromgevingen. Het gaat dus om een ervaren Java ontwikkelaar die flexibel op verschillende opdrachten kan worden ingezet en die zelfstandig een klus kan klaren. Affiniteit met (Broker) infrastructuur en het inrichten van OTAP omgevingen is een vereiste om hier succesvol te kunnen zijn.

Businesskennis

Kennis van het voortbrengingsproces. Kennis van poort systemen is een pré Ervaring met werken binnen de Belastingsdienst is een pré.

Expertise

Ervaring met Eclips, Git/Jira, Kennis en ruime ervaring met Java EE6 en Spring. Kennis van de WebStraat ontwikkelrichtlijnen (JOS). Kennis van Wicket en Spring-MVC. Ervaring met WebSphere Application Server 8 Goede kennis van XML, inclusief XSD’s en XSLT’s. Kennis en ervaring van/met WebSphere MQ 7 en/of hoger. Ervaring met IBM Message Broker 8. Kennis en ervaring met programmeren in databases (SQL, DB2)

Buiten Java kennis van Spring en Wicked, moet de kandidaat ook over kennis van Struts beschikken.

Vakkennis overig

Kennis van relationele databases (SQL, DB2)
Kennis van één of meerdere scriptingtalen (Perl, ksh) Basiskennis van het AIX platform en Redhat.
Ervaring als bouwer (minimaal 3 jaar).

Persoonlijke vaardigheden

Flexibel, Assertief, Leergierig, Teamworker,maar ook zelfstandig opdrachten aanpakken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten